Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 92
toepassen
vandaag tot-67%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Stella McCartney Pop

De geur +

Stella McCartney Pop: Levendig bloemige geur met veel elegantie

Stella McCartney Pop, gelanceerd in 2016, is een geur voor zelfverzekerde vrouwen die de individualiteit waarderen. Stella McCartney bekent zelfs in een interview dat vrijheid en schoonheid van het moment haar inspiratiebron waren bij de samenstelling van de geur. Ze geeft de voorkeur aan creaties met weinig geuren en heeft twee componenten opgepikt die ze het leukst vindt: tuberoos en sandalwood.

De opening van dit bloemige parfum is fris en levendig. De topnoot wordt gedragen door aromatisch tomatenblad, kruidige violette bladeren en sprankelende groene mandarijn. De groene en citroenachtige noten combineren een lichte geur met een vleugje elegantie. De hartnoot hoort bij de dauwe, frisse zomerbloesems, vooral bij de tuberoos. De elegante zoet-zoete bloem absolute van de Hawaiian Night Tyacinth maakt de geur intens en geeft hem veel diepgang. Viooltjes en frangipani accentueren de zonnige, vrolijke noten van tuberoos. Ze geven de compositie een zomerse lichtheid.

In de basisnoot zorgen warme muskus en aromatische ceder voor een fascinerende sensualiteit en elegantie. Fijn sandelhout is de belangrijkste rol. Samen met de geur van tuberoos vormt het een magische synthese die een vleugje onweerstaanbare vrouwelijkheid aan de geur toevoegt.

Stella McCartney Pop is een onopvallende en verfijnde geur bij alle intensiteiten, die de persoonlijkheid van de drager onderstreept.

Kopnoten:
tomatenblad
Viooltjesblad
groene mandarijn
Hartnoten:
Viooltje
Tuberoos
Maagdenpalm
Basisnoten:
Sandelhout
Ceder
muskus
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Stella McCartney +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten