Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Police To Be Goodvibes for Woman

De geur +

Zoete verleiding in een modern jasje: Police To Be Goodvibes for Woman

Met Police To Be Goodvibes for Woman heeft het Italiaanse modelabel Police een verkwikkende damesgeur gecreëerd die verrukt met zijn fruitig-frisse samenstelling. In dit unieke parfum mengen pittig-zoete fruitakkoorden zich met koele aquatische noten en delicate bloemen tot een heerlijke geurbeleving. Police To Be Goodvibes for Woman begint met frisse aquatische noten die zachtjes worden omringd door de verkwikkende citrusaroma's van sinaasappel en grapefruit. Zwarte peper geeft de topnoot een bijzondere kick, terwijl de hartnoot bloemig en zoet is. Hier worden de sensueel stimulerende akkoorden van heliotroop en pioenroos gecombineerd met de fruitige zoetheid van een sappige peer. De basisnoot van Police To Be Goodvibes for Woman biedt ook zoete verleiding met ambergris, patchoeli en vanille.

Net zo uniek en verfrissend als de Police To Be Goodvibes for Woman is de ongewone flacon waarin deze moderne geur huist. De schedelvormige flacon is een echt handelsmerk geworden van de intense Police To Be-creaties.Voor de Police To Be Goodvibes for Woman is gekozen voor een felroze tint, die ook visueel de verkwikkende zoetheid van de geur weergeeft. De logotag in fel neongeel zorgt voor een spannend en heerlijk contrast. Het moderne, schommelende ontwerp wordt gecompleteerd door fijne details in glanzend zilver die de flacon visueel verfijnen.

Achter de opwindende, verkwikkende Police To Be Goodvibes for Woman gaat het Italiaanse modelabel Police schuil. Opgericht in 1983 door de gebroeders De Rigo, begon het succesverhaal van het bedrijf met ongewone, moderne zonnebrilontwerpen. De ongewone accessoires vonden al snel enthousiaste fans en de broers begonnen hun portfolio gestaag uit te breiden. Police verkoopt tegenwoordig naast zonnebrillen ook horloges, sieraden, lederwaren en natuurlijk geuren. Alle accessoires hebben één ding gemeen: het rebelse, onverschrokken karakter. Police is een label voor moedige mensen die hun eigen weg gaan en zich niet laten kisten. Een label voor vrijheidslievende individualisten die hun persoonlijke stijl hebben gevonden en vrede hebben met zichzelf.

Wie de fruitig-frisse geur van Police To Be Goodvibes for Woman opsnuift of een glimp opvangt van de ongewone fles, merkt het meteen: bij Police houden ze zich niet graag aan de traditionele regels. In plaats daarvan speelt het label handig met zijn gedurfde ontwerpen, stelt het de traditie ter discussie en volgt het zelfverzekerd zijn eigen weg.Dit zijn precies de mensen die het bedrijf als reclamefiguren heeft gekozen. Beroemdheden die bekend staan om hun sterke persoonlijkheid, die niet bang zijn om voor hun eigen mening uit te komen en zich niet onderwerpen aan de mainstream. Echte rebellen dus, die ook af en toe voor problemen mogen zorgen. Tot de beroemdste gezichten van het modelabel behoren Bruce Willis, George Clooney, Neymar, David Beckham en Antonio Banderas.

Kopnoten:
aquatische geuren
Sinaasappel
Grapefruit
Zwarte Peper
Hartnoten:
Heliotroop
Pinksterroos
Peer
Basisnoten:
ambrarome
Patchoeli
vanille
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten