Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Police To Be Green

De geur +

Het uniseks parfum Police To Be Green: Een sensueel, houtachtig statement dat de universele geest van de natuur oproept.

Sappig-sensueel en sprankelend groen: zo omschrijven de noten van het uniseks parfum Police To Be Green zichzelf. Als een natuurlijke, bedachtzame metgezel voegt de houtachtig-fruitige geur uit 2021 zich bij de mannelijk-vrouwelijke duogeuren in de serie Police To Be. De extraverte geurcollectie van het Venetiaanse streetwearmerk weerspiegelt zelfvertrouwen en de wil om te leven, en met zijn optimisme vormt de levendige geur voor mannen en vrouwen daarop geen uitzondering. Het opent met de kruidige frisheid van limoen en kardemom, verrijkt met sappige sinaasappel. Elegant is de hartnoot van jasmijnnoten, versmolten met delicate viooltjes- en pioenroosnuances. Houtachtige, aromatische basisnoten van sandelhout en cederhout, omlijst door bourbon vanille, ronden de groene geur af.

Police To Be Green is een eerbetoon aan de sensualiteit van de natuur, die de geur ook beschermt: Het is volledig samengesteld uit veganistische, gecertificeerde geurstoffen die het Green Motion label dragen. De glazen schedel flacon van Venetiaans glas in Police To Be design met aangehechte schedelbedel is recyclebaar en verpakt in een FSC-gecertificeerde papieren doos. Helder als licht onthult het de delicate groene tint van het parfum.

Police To Be Green is opgedragen aan alle mensen van deze wereld die gevoelig zijn voor het milieu, legt Police s geurpartner Mavive uit in zijn campagne voor het parfum. De natuur omringt hen en is hun kostbare thuis. Voor Police To Be Green betekent genderloos zijn ook vrij zijn, zonder vooroordelen, en positief naar de toekomst kijken, waarvoor geen plan B bestaat. De print- en videocampagne toont jonge mannen en vrouwen van verschillende etnische afkomst in de natuur. Net als de volkeren van weleer tooien zij zich met groene schmink om hun visie tot uitdrukking te brengen.

De componist van deze authentieke unisex geur is Véronique Nyberg. Zij creëerde de veganistische, dierproefvrije essence uit natuurlijke ingrediënten en aromatische oliën zoals limoen en sinaasappel, viooltje en pioenroos. Haar boeket, waarvan de houten basis afkomstig is van duurzame teelt, belichaamt de geest van de jonge generatie. Véronique Nyberg, gepassioneerd Vice Creatief Directeur van Mane, heeft meer dan 100 geuren samengesteld voor designhuizen zoals Emanuel Ungaro, Carolina Herrera, Esprit, Blumarin en vele anderen. Ze houdt van parfuminnovaties op basis van natuurlijke grondstoffen en geuren buiten de mainstream, zoals haar creaties voor J.F. Schwarzlose Berlin. Of het nu gaat om haar Paco Rabanne Invictus (2014), haar Guess Seductive Wild Summer (2011) of Biagiotti Roma Passione Uomo (2016): Ze teast altijd sterke geurprofielen vol contrasten die blijvend zijn, waaronder die van haar unisex geur Police To Be Green.

Kopnoten:
Sinaasappel
Kardemom
Limoen
Hartnoten:
Jasmijn
Pinksterroos
Viooltje
Basisnoten:
Sandelhout
Bourbon-vanille
Cederhout
Parfumeur:
Véronique Nyberg, Mane
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten