Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Michael Kors Sexy Blossom

De geur +

Een bloemrijke vrouwelijke en bloemrijke geur

De Michael Kors Sexy Blossom geur is bloemig, zoet en vrouwelijk. Het dateert uit 2016 en opent met een bloemige en fruitige topnoot van edele roos, zoete lychee en bedauwde bladeren. Het hart is samengesteld uit delicate lelietjes-van-dalen, fijne pioenroos, zachte fresia en roze orchidee. Het eindigt met een houtachtig en sensueel hart van geurige ambrox, intense musk en elegant sandelhout. Het zorgt voor een bekronende finale en een langdurige en onvergetelijke basis.

Michael Kors Sexy Blossom is een moderne en eigentijdse geur die past bij een drager die gracieus en sympathiek door het leven wandelt. Het is zowel geschikt voor overdag, wanneer het discreet wordt aangebracht, als voor 's avonds. Dan kan hij iets intenser zijn.

Michael Kors Sexy Blossom versterkt het prachtige aura van de draagster en omringt haar de hele dag als een betrouwbare metgezel. De kostbare ingrediënten zijn perfect op elkaar afgestemd en omhullen de huid van de draagster van Michael Kors Sexy Blossom als een onzichtbare sluier. Michael Kors Sexy Blossom is een geur die de zintuigen raakt en nooit meer loslaat. Het graaft diep in het geheugen van de draagster en voert haar mee naar een tuin vol fruit en bloemen.

Kopnoten:
Lychee
Roos
met dauw bedekte bladeren
Hartnoten:
Pinksterroos
Lelietje-van-dalen
Freesia
pinke orchidee
Basisnoten:
ambrox
muskus
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten