Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Michael Kors Extreme Blue

De geur +

Michael Kors Extreme Blue - voor stadmannen zonder beperkingen

Michael Kors Extreme Blue definieert de moderne en stedelijke mannelijkheid op een geheel nieuwe manier. De geur is dynamisch en gedurfd en onderstreept de kwaliteiten waarmee succesvolle mannen van vandaag de dag zich kunnen identificeren in hun privé- en beroepsleven. Niets is hier aan het toeval overgelaten. De afzonderlijke bestanddelen van de geur zijn perfect op elkaar afgestemd om een product te creëren dat de naam Michael Kors waarmaakt. De frisse topnoten van Michael Kors Extreme Blue imponeren met bergamot, angelica zaden, kardemom en roze peper. In het begin voel je een vleugje sensuele specerijen.

Cardamom voegt een interessante, innovatieve touch toe aan de geur. De hartnoot is ook fris en modern met een mix van jeneverbes, cipres, sesam en salie. De Basische noot van Ambrox, kasjmier hout, muskus en patchouli combineren deze frisheid met de aromatische houtachtige geur die Michael Kors Extreme Blue zijn unieke slimme geurervaring geeft.

De combinatie van de verschillende geuren creëert een krachtige mannengeur, die toch niet opdringerig lijkt en een handelsmerk kan worden voor mannen van alle leeftijden en elke gelegenheid.

Kopnoten:
Bergamot
angelicazaden
Roze Peper
Kardemom
Hartnoten:
Jenever
Cipres
sesam
Salie
Basisnoten:
ambrox
kasjmierhout
muskus
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten