Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Masakï Matsushïma aqua mat; homme

De geur +

De frisse mannelijke geur uit de mat; serie

Een eigenzinnig samenspel van houtachtige nuances met oosterse en aquatische noten is Masakï Matsushïma aqua mat; homme . Deze mannengeur van de Japanse ontwerperMasakï Matsushïma , ook wel bekend om zijn sobere en zachte creaties, valt op door zijn intens frisse maar mannelijke karakter. De tijdloos elegante allrounder voor de man die de rustige nuances van zijn drukke dagelijkse leven proeft, gecreëerd in 2008. Parfumeur Jean Jacques, verantwoordelijk voor Masakï Matsushïma een veelheid aan geuren in de Japanse collectie, creëerde Matsushïmaaqua mat; homme , een nieuwe, contrasterende samenstelling van frisse, natuurlijke en houtachtige nuances.

Kalk, aromatische nuances van vijgenbladeren, bamboesap en de lichte geur van sprankelende pomelo openen de Aqua mat; homme. Je ontmoet een hart van geurende magnolia en frisgroene bamboe: typische geuren uit het Middenrijk. Een warme, houtachtige-balsamico basis van riet, kristal muskus en sandelhout geeft Masakï Matsushïma aqua mat; homme een vleugje mannelijk kruid.

Met Aqua mat; homme, de mat; collectie Masakï Matsushïma dames- en herengeuren, gelanceerd in 2000, bestaat uit 15 verschillende geuren. Matsushïmas aqua mat; homme werd gevolgd door de peper-houten Aqua Platinum op mannengeuren in 2010, de fruitig-frisse Aqua Earth Homme in 2013 en de aquatisch-houten Aqua Mat in 2015.

Kopnoten:
Limoen
Vijgenblad
Bamboe
Hartnoten:
Magnolia
hout
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Jean Jacques
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten