Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Masakï Matsushïma HAiKU

De geur +

Zacht, elegant en zo heerlijk draagbaar

Gepubliceerd in 2017, bestaat de Masakï Matsushïma HAiKU collectie uit drie geuren, alle drie gemaakt voor mannen en vrouwen.

Fleur de Sanshò is bloemig en fris. Deze Masakï Matsushïma HAiKU geur bestaat uit engelwortel, bergamot, Szechuan peper en bloesem, sinaasappelbloesem, mate en wit cederhout. De tweede geur in de Masakï Matsushïma HAiKU serie is Sillage de Thé. Bergamot, bamboe, luciferthee, tiare, vanille, muskus en zonnetonen vormen een zachte en frisse geur. De derde in de competitie is Bois d'Hinoki. Viooltje en bergamot, vijgen- en Hinoki-hout, wierook, benzoë en wit cederhout vormen samen deze fruitige, houtachtige geur.

Alle geuren in de Masakï Matsushïma HAiKU collectie zijn door de ontwerper zelf gecreëerd in samenwerking met Jean Jacques. Ze slagen erin om fijne geuren te creëren die geschikt zijn voor dagelijks gebruik met duidelijke maar niet overheersende aanwezigheid. De edele Eaux de Parfum tonen hun hele vermogen, vooral op warme dagen. Ze zijn net zo geschikt voor vrijetijdsbesteding als voor de universiteit of het werk. Bovendien verrassen de Masakï Matsushïma HAiKU geuren met een echt goede duurzaamheid en sillage die je niet zou verwachten van zulke vederlichte parfums. Wie voor de Masakï Matsushïma HAiKU serie kiest, kiest ook voor geurluxe met een zekere Japanse elegantie en verfijning.

Parfumeur:
Jean Jacques, Takasago
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten