Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste Eau de Lacoste

De geur +

De geur van de Lacoste Eau de Lacoste

De geur van Lacoste Eau de Lacoste is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een bedwelmende geur uitstralen. De verleidelijke, sensuele en verkwikkende geur is een product van de wereldberoemde serie mode en geuren, die een voortzetting is van de klassieke Lacoste geurenlijnen. Dit parfum bevat de rijkelijk geëxtraheerde essences en geconcentreerde extracten van mandarijn, bergamot en witte ananas, die zo verschillend zijn dat een zeer bijzondere geur zich ontvouwt op de huid.

Het parfum Lacoste Eau de Lacoste kan ongetwijfeld aan de frisse geuren worden toegeschreven. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, ontwikkelt het zijn vol bloemenkarakter en tintelt het zeer zachtaardig. Het boeket van het parfum is gebaseerd op verschillende bloemen en vruchten. Dit omvat o. a. sinaasappel- en ananasbloesem en jasmijn. De basis reflecteert de intensiteit van zoetige vanille en subtiel taart, warm geurende sandelhout. Deze componenten worden gecombineerd met peru-balm- en vetivergras.

De afzonderlijke aroma's werden in het hoofd, hart en basisnoten verwerkt. De topnoot heeft een complex van intens geurende Calabriaanse mandarijn en bergamot, evenals het sap van de witte ananas. Het verfrissende en vrouwelijke hart van het Eau de Parfüm onthult een spel van ananas, roos en oranjebloesem.

Aangedreven waren fragmenten van jasmijn sambac. Deze stoffen rusten op een basis van sandelhout, vetiver, peru-balm en vanilleboon. Perubalsam is een additief dat gebruikt wordt bij de productie van kostbare cosmetische producten en onderscheidt zich door een geur die vergelijkbaar is met vanille en wordt toegevoegd in een verbeterde verwerking als huidvriendelijke Peruaanse oliebalsem.

Kopnoten:
Witte ananasaardbei
Calabrische Mandarijn
Bergamot van Calabrië
Hartnoten:
Ananas bloesem
Jasminum Sambac
Roos
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Sandelhout
Vetiver
vanille
Balsam of Peru

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lacoste Eau de Lacoste met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Murne1990 van 25. juli 2014
Frisse, zoete geur

Deze geur van Lacoste heeft een zoete, maar toch frisse geur. Echt aangenaam. De intensiteit vind ik een beetje laag omdat de geur niet zo lang houdt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-51%1