Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert

De geur +

Een ontspannen geur

De naam, de geur, de fles, alles aan Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is groen. LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert 's frisgroene geur, gelanceerd in 2010, is een van de meest populaire van de kleurrijke geuren van Lacoste. Tegelijkertijd is de mannengeur ook een van de meest weelderige geuren van het label. In totaal 19 aroma's vormen samen LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert .

De topnoot bevat verbena met grapefruit, Italiaanse bergamot, ijsmeloenen en ozon. De hartnoot is kruidig met blauwe lavendel, kardemom, tijm, berkenbladeren, viooltjes, vijgen en iris. Woody is de basisnoot van teak, cipres, sandelhout, witte ceder, guaiac en bamboe. Deze aroma's worden afgerond met amber en afgewerkt met LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert .

Wat interessant is aan Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is dat, hoewel het is gemaakt voor mannen, veel dames ook enthousiast zijn over de lichte zomergeur. Omdat je de groene krokodil op elke warme dag overal kunt dragen. Niet alleen de liefhebbers van de kleurrijke Lacoste geurenreeks zullen de groene Lacoste Eau de Toilette leuk vinden. Iedereen die zich ook op warme dagen goed verzorgd wil voelen, zonder te klagen, zal deze excursie in de fruitige natuur geweldig vinden.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Honeydew meloen
Citroenverbene
Hartnoten:
Lavendel
Berk
Basisnoten:
Bamboe hout
Aquatische notes
Eik

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Compt1993 van 13. september 2014
Een absolute hightlight

Afgezien van de fantastische verpakking en de uitstekende prijs voor de set, overtreft de inhoud ook mijn verwachtingen. De heerlijk frisse geur van de eau de toilette bevalt mij prima en de douchegel is ook heerlijk. Geweldig voor de huid en langaanhoudend. Beveel ik graag verder aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen