Een ontspannen geur

De naam, de geur, de fles, alles aan Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is groen. LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert 's frisgroene geur, gelanceerd in 2010, is een van de meest populaire van de kleurrijke geuren van Lacoste. Tegelijkertijd is de mannengeur ook een van de meest weelderige geuren van het label. In totaal 19 aroma's vormen samen LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert .

De topnoot bevat verbena met grapefruit, Italiaanse bergamot, ijsmeloenen en ozon. De hartnoot is kruidig met blauwe lavendel, kardemom, tijm, berkenbladeren, viooltjes, vijgen en iris. Woody is de basisnoot van teak, cipres, sandelhout, witte ceder, guaiac en bamboe. Deze aroma's worden afgerond met amber en afgewerkt met LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert .

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Wat interessant is aan Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is dat, hoewel het is gemaakt voor mannen, veel dames ook enthousiast zijn over de lichte zomergeur. Omdat je de groene krokodil op elke warme dag overal kunt dragen. Niet alleen de liefhebbers van de kleurrijke Lacoste geurenreeks zullen de groene Lacoste Eau de Toilette leuk vinden. Iedereen die zich ook op warme dagen goed verzorgd wil voelen, zonder te klagen, zal deze excursie in de fruitige natuur geweldig vinden.

alle klanten beoordelen positieve
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar Compt1993 van zaterdag 13 september 2014
Een absolute hightlight
Afgezien van de fantastische verpakking en de uitstekende prijs voor de set, overtreft de inhoud ook mijn verwachtingen. De heerlijk frisse geur van de eau de toilette bevalt mij prima en de douchegel is ook heerlijk. Geweldig voor de huid en langaanhoudend. Beveel ik graag verder aan.

Een neus met talent voor sportieve geuren

Helaas houdt het etiket zijn mond dicht als het gaat om de vraag van de parfumeur van LacosteEau de Lacoste L.12.12. Vert . Ook bij de andere geuren uit deze serie zijn de geurkunstenaars onbekend. Sinds 1984 werkt het label samen met 13 sterren uit de geurenwereld. Annick Ménardo, Domitille Michalon-Bertier, Nathalie Lorson, Nelly Hachem Ruiz en Sophie Labbé zijn de dames onder de neus. Tot de mannen behoren Aurelien Guichard, Thierry Wasser, Claude Dir, Olivier Cresp, Jean Kérlo, Michel Girard, Jean-Michel Duriez en Laurent Bruyere.

Deze indrukwekkende lijst van geurkunstenaars wordt aangevuld met de industriegigant IFF, die ook tientallen parfumeurs in dienst heeft. Dit resulteert in een oneindige variatie in even oneindige combinaties. Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is van nature groen-fris, de blauwe geur is fris en kruidig, terwijl de witte geur fris en fruitig is.

De naamloze parfumeurs zijn erin geslaagd om geuren te creëren die uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik en die net zo goed gedragen kunnen worden op het werk als in de sport. De kunstenaar achter het groene parfum heeft het merk onder de loep genomen en weet van het sportieve begin van het merk, dat tot op de dag van vandaag natuurlijk nog steeds dominant is. Lacoste staat voor casual sportmode die niet alleen op de binnenplaats, maar ook op straat gedragen kan worden en Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is net zo veelzijdig. De Eau de Toilette is ook een teken van een bepaalde manier van leven, die niet alleen tot uiting komt in geuren en kleding. De wereldberoemde krokodil behoort er gewoonweg altijd en overal toe, het is immers al sinds 1923 de bijnaam en het handelsmerk van René Lacoste, de oprichter van het label.

Klassieker met krokodil

De fles Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is, zoals de naam al zegt, groen. De vorm is die van een vierkante platte man met afgeronde hoeken en een eerbetoon aan de legendarische poloshirts. L staat voor Lacoste, "1" voor het gebruikte materiaal, "2" voor de versie met korte mouwen en "12" voor het prototype.

De geur en fles dateren uit 2010, toen Lacoste haar eerste "kleurrijke" geuren lanceerde. De dop is net zo transparant groen als de fles en de geur zelf. Alle geuren zijn licht en sportief en natuurlijk draagt elke fles de wereldberoemde krokodil, die onherroepelijk geassocieerd wordt met het merk. De geuren en de flacons worden zo goed ontvangen dat sinds 2010 de oorspronkelijke drie flacons in blauw, wit en natuurlijk groen zijn omgetoverd tot 17 verschillende Eaux de Toilette. Je weet niet wie de flacon heeft ontworpen, maar je weet wel dat de kleurrijke flacons ook met plezier worden verzameld.

Eenvoudig maar gedenkwaardig

De campagne naar Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert maakt deel uit van de Eaux de Lacoste L.12.12. reclame. Mannenhanden vouwen er een wit Lacoste poloshirt in tot het op magische wijze verandert in een fles. Sinds de eerste drie geuren in wit, blauw en groen tegelijkertijd werden gelanceerd, ziet u aan het einde van de clip ook alle drie de flessen in een gekleurde lijn.

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12. Vert, het sportieve type van de populaire parfumserie.

Het sportieve label onthoudt zich bewust van het tonen van sterren of modellen. Je wilde gewoon niet beslissen om de geuren te zien als Eaux de Toilette voor alle mannen, ongeacht het type dat ze belichamen. Naast de clip van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert is er ook een fotocampagne waarin u de flessen onder de bijpassende poloshirts kunt zien. Natuurlijk mag de afbeelding van de flacon met de kartonnen doos niet ontbreken in de Eau de Lacoste L.12.12. Vert reclame van Lacoste.

Lacoste ziet de drager van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert als een sportieve, actieve man die ook buiten de sportfaciliteiten graag casual en casual is. Natuurlijk hoef je geen actieve atleet te zijn om de frisse groene geur te dragen. De geur is gemaakt voor alle mannen die graag fris en verzorgd willen zijn, vooral op warme dagen. Met zijn discrete maar duidelijk waarneembare aanwezigheid past Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert perfect in het dagelijks leven. Op het werk of in de vrije tijd kan het lichte maar toch aanwezige parfum punten scoren. En het is zelfs zo goed dat menig dame van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Vert een ongezouten zomerfavoriet maakt.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.