Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Katy Perry Purr

De geur +

De zoete verleiding van Katy Perry s Purr

Fruitig, zoet, speels en stralend mooi Katy Perry Purr. De gewichtloze damesgeur is het eerste parfum van de Amerikaanse zangeres - en ze heeft meteen een schot in de roos. De suikerzoete, jeugdige geur is een charmante, verfijnde metgezel voor het dagelijks leven. Knapperige appel, zoete perziknectar en groene bamboe vormen de opmaat tot de verrukkelijke compositie. In de hartnoot wacht een ware bloemige droom: Jasmijn, roze fresia en Bulgaarse roos geven Katy Perry Purr een verleidelijke, romantische noot. De geur eindigt met een romige, warme en sensuele noot. De basisnoot met witte amber, kostbaar sandelhout en heerlijke vanille zorgt voor een aangename diepte en behaaglijke warmte.

De fruitig-zoete Katy Perry Purr is een perfecte geur voor iedereen die van zoet en zorgeloos houdt. De unieke katvorm met schattige details maakt de flacon absoluut onmiskenbaar. De fijne glazen flacon stelt het lichaam van het katje voor, terwijl de fraai vormgegeven dop het hoofd vormt - compleet met puntige oren en ogen van strassteentjes. De intens violette kleur van de fles harmonieert perfect met de zilveren accenten en perfectioneert het jeugdige, speelse ontwerp.

Natuurlijk liet Katy Perry de kans niet voorbijgaan om de betoverende Katy Perry Purr - per slot van rekening haar eerste parfum - zelf als reclamegezicht te vertegenwoordigen. In de campagne, die werd gefotografeerd door de beroemde Britse modefotograaf Miles Aldridge, is de zangeres te zien als een sexy kat. Gehuld in een huidstrak paars eendelig pakje met een dierenprint en een lange staart, poseert Katy Perry in typische kattenposes, speelt met een oversized bol wol en knabbelt met smaak uit een koelkast vol melk.De kleurrijke, provocerende campagne bracht het parfum bij de lancering veel aandacht en past perfect bij het toenmalige imago van de zangeres, die zich in haar video's en interviews graag presenteerde als een vrolijke, speelse, maar sexy jonge vrouw.

Zo wild en verleidelijk als Katy Perry Purr is, zo kalm, serieus en bijna bescheiden is de parfumeur die het parfum heeft gecreëerd. Verantwoordelijk voor de betoverende geur is Frank Voelkl, een van de beroemdste en succesvolste neuzen in de parfumindustrie. Hij werd geboren in Bonn en ontwikkelde als kind al een grote interesse in geuren, maar begon pas na zijn twintiger jaren, toen hij in Parijs woonde, een carrière in de parfumindustrie te overwegen. Hij volgde een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA en begon daarna bij parfumproducent Symrise voordat hij overstapte naar Firmenich, waar hij vandaag de dag nog steeds een senior parfumeur is. In zijn lange carrière heeft de in Duitsland geboren parfumeur met talloze grote merken gewerkt en meer dan 100 geuren gecreëerd.

Kopnoten:
Appel
Bamboe
perziknectar
Hartnoten:
pinke freesia
Jasmijn
Bulgaarse roos
Basisnoten:
witte amber
Sandelhout
vanilleorchidee
Parfumeur:
Frank Voelkl, Firmenich
Jaar van uitgave:
2011
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten