Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Katy Perry Killer Queen

De geur +

Vrouwelijkheid en zelfvertrouwen in vloeibare vorm: Katy Perry Killer Queen

Niet alleen in de muziekindustrie, maar ook in de wereld van de fijne geuren levert Katy Perry het de ene na de andere hit op. Na twee zeer succesvolle parfums biedt de zangeres Katy Perry Killer Queen nu weer een spannende geur aan, die is gemaakt voor rebelse vrouwen die zich niet aan hun eigen regels houden - Katy Perry en voor degenen die dat niet doen. De explosieve mix van frisse, fruitige aroma's, zoet-bloemige noten en de onvergelijkbare zoetheid van vloeibare chocolade zorgt Katy Perry Killer Queen voor een echte statementgeur.

De delicate, taaie citrusnoot van bergamot combineert in de topnoot met de fruitige zoetheid van rijpe pruim en het frisse aroma van wilde bessen. In de hartnoot komen de bloemengeuren tot hun recht. De fijne, zoete geur van vuursteen en de lichte, frisse frangipani-geur wordt gecontrasteerd door de intense, sensuele geur van jasmijn sambac. De verleidelijke geur wordt afgerond met een basisnoot van zijdezachte cashmeran, kruidige patchoeli en suikerzoete vloeibare praliné.

Met deze extravagante samenstelling is het Katy Perry Killer Queen echt niet voor de timide. De zware, boeiende geur barst van de vrouwelijkheid en het zelfvertrouwen en maakt de drager ervan al snel tot het middelpunt van de belangstelling.

Kopnoten:
Bergamot
Pruim
wilde bessen
Hartnoten:
Brandcapsule
Maagdenpalm
jasmijn-sambac
Basisnoten:
cashmeran
Patchoeli
vloeibare chocolade
Parfümeur:
Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten