Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-57%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jimmy Choo Illicit Flower

De geur +

Illegale bloem van Jimmy Choo, de houtachtige bloemengeur voor vrouwen

De Jimmy Choo Illicit Flower Parfum serie lokt met een bloemige geur. De elegante geur voor vrouwen werd in 2016 op de markt gebracht. De topnoot combineert de aroma's van mandarijn sinaasappel en abrikoos, terwijl de hartnoot rozen, grapefruitsbloesems, freesia en jasmijn bevat. De grondnoten bestaan uit kasjmier hout, sandelhout en muskus.

De Jimmy Choo Illicit Flower bloemengeur serie is een zeer vrouwelijke geur die zacht streelt en tegelijkertijd vrouwelijkheid provoceert. De sensuele charme van deze geur verleidt niet alleen vrouwen, maar ook mannen. Daarom wordt de Jimmy Choo Illicit Flower Parfum serie vaak gekocht als bedwelmend parfum cadeau . Het is een zeer intense en langdurige geur die zijn sensuele aroma de hele dag door uitstraalt. Ondanks zijn intensiteit is er geen gebrek aan frisse ingrediënten die licht en verleidelijk zijn.

Vers en levendig, de fijngecomponeerde geurakkoorden laten een tintelend gevoel achter in de lucht dat niemand kan ontsnappen. Completely onopvallend onopvallend Jimmy Choo Illicit Flower ontvouwt haar aroma, vrouwelijk en toch een beetje mysterieus. De moderne geur bevat veel klassieke elementen, zonder dat ze er conventioneel of ouderwets uitziet. Vers bloemige bloemige en houtige noten zijn perfect in balans.

Kopnoten:
Abrikoos
Freesia
Mandarijn
Hartnoten:
grapefruitbloesem
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
cashmeran
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Aliénor Massenet
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten