Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jimmy Choo Fever

De geur +

Sensualiteit geboeid door geur

Jimmy Choo is in de eerste plaats een schoenontwerper die altijd een sensatie veroorzaakt met ongewone ontwerpen. Maar ook de geuren van de creatieve ontwerper, zoals die Jimmy Choo Fever van de dames. Gelanceerd in 2018, is Jimmy Choo Fever het een fruitig-zoete geur met gourmand noten. Hij is bijzonder vrouwelijk en sensueel, romantisch, maar zonder speels te zijn. Gemaakt door Nathalie Lorson en Honorine Blanc, straalt het Jimmy Choo Fever een volwassen aantrekkingskracht uit die vooral goed is voor zelfbewuste vrouwen.

In de topnoot mengen de twee parfumeurs grapefruit met lychee, aangevuld met donkere pruimen. De hartnoot troef met vanille-orchideeën, die worden gevleid door jasmijn en heliotroop. Tot slot is de basis romig-poedervormig met sandelhout, tonkabonen en benzoë. De gourmandnoot wordt geleverd door geroosterde amandelen.

Jimmy Choo Fever is inderdaad als een koortsachtige razernij, maar een absoluut positieve razernij van geuren en aroma's. Het parfum raakt en verleidt, is een heerlijke geur voor de avond. Gemaakt voor het donkere en koude seizoen, het Jimmy Choo Fever beste te dragen in de winter of herfst en bij speciale gelegenheden. Het is geen allrounder, maar de verleider wil dat niet zijn. Perfect voor de sensuele vrouw die van haar vrouwelijkheid houdt.

Kopnoten:
zwarte pruim
Hartnoten:
Grapefruit
Basisnoten:
Lychee
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Honorine Blanc
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

11 81
toepassen
vandaag tot-52%1