Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clean Lush Fleur

De geur +

Een geur zo delicaat als de vleugels van een vlinder

De Clean Lush Fleur Eau de Parfum is een pure en stralende geur die snel verslavend werkt. Het is bloemig-fris en bevat pittige citrus en een bloeiend bloemenboeket. De limited edition geur is geïnspireerd op de glinsterende vleugels van een vlinder en de tere blaadjes van een bloem. Clean Lush Fleur past bij elke gelegenheid en geeft je een vrouwelijk gevoel, zelfverzekerd en klaar om te flirten.

De topnoot bestaat uit frisse bergamot, die in combinatie met sappige mandarijn en framboos een gevoel van onmiddellijke vreugde creëert. De hartnoot van de Clean Lush Fleur bevat de verschillende facetten van de Damastroos in combinatie met gardenia en jasmijn. Deze combinatie doet denken aan een boeket bloemen. De basis verfijnt het parfum vervolgens met muskus, vanille en mos.

Lush Fleur is het lente eau de parfum van het milieubewuste label Clean Perfume. Ook in 2021 is Clean een belangrijke sponsor van het Earth Day Network, dat zich onder meer inzet voor de bescherming van vlinders. De ingrediëntenlijst van Clean Lush Fleur bevat geen twijfelachtige ingrediënten, zoals synthetische kleurstoffen of parabenen. Geniet van dit unieke eau de parfum met een specifiek doel voor elke gelegenheid en vier duurzaamheid en milieubewustzijn met een zuiver geweten.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Frambozen
Hartnoten:
Gardenia
Jasmijn
damascena-roos
Basisnoten:
vanille
Mos
Amber
muskus
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten