Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clean Warm Cotton

De geur +

Natuurlijk versheid

De geur van de Clean Warm Cotton serie betovert met een natuurlijk frisse noot, die een goed humeur brengt en geschikt is voor elke gelegenheid. De basis notities die deze geur bijzonder maken zijn amber en muskus en diverse fougere noten. Daarnaast voegen we ook precieze hartnoten toe van lila en jasmijn en oranjebloesem.

Deze worden aangevuld met verschillende fruitige en maritieme noten. Zo krijgt het parfum een bijzonder fruitige geur noot. Tot slot zijn de topnoten verbena en verschillende citrusgeuren die de Clean Warm Cotton serie zijn zeer bijzondere en frisse geur geven.

Overall, de geur is tijdloos en modern en

geschikt voor vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar een ongebruikelijke geur om zichzelf te presenteren bij elke gelegenheid. Het maakt niet uit of het nu om een privéfeest of een zakelijke bijeenkomst gaat - met de frisse geur van de Clean Warm Cotton serie zult u altijd aangenaam opgemerkt worden.

Alle geuren zijn zorgvuldig geselecteerd door de parfumeur en volgens strenge kwaliteitsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat de geur van de Clean Warm Katoen serie voldoet aan de hoge eisen van de drager.

Kopnoten:
citrusgeuren
ijzerhard
Hartnoten:
Sering
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
vruchten
maritieme geuren
Basisnoten:
Amber
muskus
fougèregeuren
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten