Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clean Fresh Laundry

De geur +

Fruitig en fris

De geur Clean Fresh Laundry Clean Fresh Laundry dateert van 2005 en presenteert zich met frisse, synthetische en vrouwelijke noten. Het begint met een fruitige top noot van echte kalk, Braziliaans oranje en vers gemaaid gras. Vervolgens versmelt het in het bloemenhart van edele roos en geurige jasmijn. Clean Fresh Fresh Laundry wordt gecompleteerd met een sensuele en warme basis van intense muskus en fijn heliotroop.

Deze geur voelt welkom en fijn tegelijk. De geur Clean Fresh Fresh Laundry is een aangename en aantrekkelijke geur van vers gewassen linnenondergoed. Ook al wordt het slechts kort uitgespoten, het straalt zijn onweerstaanbare aroma uit.

De lichte en etherische componenten wikkelen hun drager in een onzichtbare gewaad van absoluut welzijn en vrijheid. Dat is de reden waarom Clean Fresh Laundry geschikt is voor alle dames die een lichte en frisse geur verkiezen boven een zware en zoete geur.

Also het is niet alleen geschikt voor de dag, maar ook voor de avond en kan op een later tijdstip intensiever worden aangebracht. Vergeleken met vele geuren van andere fabrikanten is Clean Fresh Laundry een lichte geur.

Kopnoten:
Braziliaanse sinaasappel
Limoen
gemaaid gras
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
Heliotroop
muskus
Jaar van uitgave:
2005

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten