Geen resultaten resultaat: resultaten:

Als betoverend en veelzijdig als een glanzende diamant. De delicate geur van de verfijnde geur zorgt niet alleen visueel Chopard Wish voor veel furore, maar ook door heel bijzondere geuren. In een gedurfd en perfect samenspel is het mogelijk om talloze vrouwen van alle leeftijden over de hele wereld te betoveren.

Chopard Wish kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chopard Wish de subtiel zoete geur van vrouwen...

Net zo betoverend en veelzijdig als een glanzende diamant: Toen in 1997 de edele geur Wish by Chopard verscheen, trok het enorm veel aandacht. De delicate geur van de Zwitserse fabrikant is niet alleen visueel een echte head twister, maar straalt ook uit door en door speciale geuren.

Essenties zoals sappige peer, zoete acacia, zoete kruisbes en zwarte bes in een zoete kop, zachte jasmijn, verse magnolia, subtiele osmanthus en bittere patchouli bloeien in een opwindend hart en zoete toffee, aromatische amber, heerlijke vanille, bittere wierook en prominente tonkaboon als een woedende basis.

In een gedurfd en perfect samenspel is Wish von Chopard erin geslaagd wereldwijd talloze vrouwen van alle leeftijden aan te trekken en te betoveren. Want Chopard's Wish spreekt zonder woorden niet alleen over wensen die verborgen lijken te liggen tussen de accenten van het parfum, maar ook over dromen, over sensualiteit en over aantrekkingskracht. Veel klanten - en ook talrijke enthousiaste mannen - spreken van een geur met vele gezichten die, als een zacht hoogtepunt, straalt zijn magie in plaats van offensief en agressief. Soms was en is Chopard's Wish verkrijgbaar als gouden of briljante speciale editie.

Kopnoten
Sinaasappelbloesem
Kokosnoot
Rozenhout
Robinia
Wilde aardbei
Kamperfoelie
Kruisbes
Hartnoten
Honing
Lelietje-van-dalen
Viooltje
Heliotroop
Orchidee
Melk
Basisnoten
vanille
Wierook
Karamel
Amber
Patchoeli
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chopard Wish met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Jolanda Matthijssen van 01. oktober 2014
Wish-chopard

Deze parfum is zo grandioos van geur ,de lekkerste geur die ik ooit heb gehad. Voor mij geen andere parfums meer. Wish is voortaan mijn favoriet. Een geur die iedere vrouw verdiend.

Commentaar Frankie van 26. september 2014
Chopard wish

het luchtje is enorm lekker en je kan er heel de avond van genieten. de site is ook eenvoudig en heel betrouwbaar! binnen twee dagen had ik het zelfs al in huis. het luchtje is bestemd voor dames, en dames ik beveel t jullie echt aan het is je geld waard !

Commentaar Greaboy van 25. september 2014
Nog steeds verliefd

Deze geur heb ik van mijn man cadeau gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er super blij mee. Heerlijk om te zien dat we nog steeds verliefd zijn, en daar helpt deze geur goed bij ;-)))))

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
8 228
toepassen
vandaag tot-34%