Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chopard Gardens of Tropics

De geur +

De geur van de tropen

Dames en heren zullen u vergezellen Chopard Gardens of Tropics op een reis naar de mooiste tropische tuinen ter wereld. Van Haïti, over Madagaskar tot Guatemala gaat de reis.

Vétiver d'Haïti au Thé Vert is groen en houtachtig. Het is de enige geur uit de Chopard Gardens of Tropics serie van Alberto Morillas. De drie andere geuren hebben we te danken aan het talent van de parfumeur Nathalie Lorson, die ook in dienst is van Firmenich. Magnolia au Vétiver d'Haïti presenteert zich bloemig en houtachtig, met subtiele kruidige akkoorden. Vanille de Madagaskar daarentegen is zoet en kruidig. Last but not least is er de Eau de Parfum Néroli à la Cardamome du Guatemala, die citroen- en fruitig is volgens zijn naam.

Zo biedt de fijne geurserie Chopard Gardens of Tropics een prachtige selectie voor de meest verschillende smaken en gelegenheden. Dankzij de uitgelezen selectie van verschillende aroma's, verwent elke Eau de Parfum Spray de zintuigen met een fijne samenstelling van soms tegenstrijdige akkoorden. De vier geuren uit de Chopard Gardens of Tropics parfumserie spreken de meest uiteenlopende smaken aan, ook wat betreft aanwezigheid en uiterlijk. Soms discreet, soms helder, soms elegant of nonchalant, de Chopard Gardens of Tropics parfumserie, verborgen in stralend blauwe flacons, overtuigt over de hele lijn.

Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten