Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-52%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chopard Gardens Of Kings

De geur +

De geurreeks Chopard Gardens Of Kings - Een verfijnd eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en haar kostbaarste grondstoffen.

Met de Chopard Gardens Of Kings collectie heeft het luxehuis Chopard een woedend monument gecreëerd voor wat misschien wel de meest waardevolle grondstof ter wereld is: oud assafi. De exclusieve geuren in deze spannende mannencollectie vieren kostbaar oud, zijn mysterieuze allure, onweerstaanbare sensualiteit en weelderige uitstraling.

De kostbare hars vormt het centrum van alle parfums in de geurlijn, omringd door een grote verscheidenheid aan intense aroma's en natuurlijke essences. In combinatie met exotische kruiden, verleidelijke bloesems, kostbare houtsoorten, vers fruit en gourmandzoetheid biedt de Chopard Gardens Of Kings collectie zeer verschillende composities die olfactorisch de adembenemende schoonheid van de natuur weergeven. Een unieke geurserie die grote emoties oproept en heel speciaal aanvoelt.

Het zijn niet alleen de exclusieve composities die de hoogste kwaliteit en pure elegantie uitstralen, maar ook de edele flacons waarin ze zitten. Chopard heeft voor de collectie Gardens Of Kings opnieuw gekozen voor een klassieke vorm, die we ook kennen van andere geurseries van het Zwitserse luxehuis. De hoekige flacon met zijn gepolijste randen doet enigszins denken aan een kostbare edelsteen en onderstreept daarmee de hoge kwaliteit van de geuren.

De flacons van de Chopard Gardens Of Kings collectie zijn gemaakt van een donkerblauw, licht transparant glas dat een koninklijke elegantie en moderne coolness uitstraalt. Met zijn hoekige vorm en dezelfde kleurstelling weerspiegelt de dop het charmante ontwerp van de flacon. Fijne details van glanzend goud maken het flaconontwerp compleet en verfijnen het verder.

De onweerstaanbare geuren van de Chopard Gardens Of Kings collectie hebben we te danken aan meesterparfumeur Alberto Morillas. De in Spanje geboren parfumeur werkt al meer dan vijftig jaar in de parfumerie en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde en gewilde neuzen ter wereld. En dat ondanks het feit dat zijn carrière allesbehalve typisch was. Morillas kwam in de parfumerie terecht als een echte carrièrewisselaar. Na een kunststudie in Genève las de jonge Morillas een interview met Jean-Paul Guerlain in het modetijdschrift Vogue, dat hem zo fascineerde dat hij besloot om zelf parfumeur te worden. Hij solliciteerde bij Firmenich en werd in 1970 aangenomen, ondanks het feit dat hij nog geen ervaring had. Daar begon zijn indrukwekkende carrière met het creëren van buitengewone geuren voor grote namen en in 1998 werd hij benoemd tot hoofdparfumeur. Tot zijn beroemdste composities behoren CK One, Acqua di Gio, Kenzo Flower, Marc Jacobs Daisy en Bvlgari Man.

Chopard, het bedrijf achter de betoverende Chopard Gardens Of Kings geurenserie, is een van de bekendste en meest gerenommeerde horloge- en juwelenfabrikanten ter wereld. Het Zwitserse bedrijf werd in 1860 opgericht door Louis-Ulysse Chopard en bleef meer dan 100 jaar als een echt familiebedrijf in handen van de Chopard s. Pas in 1963 kwam het traditionele bedrijf in handen van de Duitse familie Scheufele.

Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten