Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chopard Red Carpet

De geur +

Chopard Red Carpet Rose de Caroline - Kostbare rozen in exclusieve kledin

Met de exclusieve Chopard Red Carpet Rose de Caroline heeft de Zwitserse luxefabrikant Chopard een echt juweeltje gecreëerd. De elegante damesgeur viert de unieke schoonheid van de natuur en vertrouwt op duurzame en natuurlijke ingrediënten om een zeer uitzonderlijke geurbeleving te creëren.

De opwindende compositie combineert verleidelijke bloemennoten met exotische kruiden tot een verleidelijke melange vol sensualiteit en fascinerende vrouwelijkheid. Het middelpunt van de geur is de kostbare Bulgaarse roos, waarvan het onmiskenbare aroma een zeer speciale aantrekkingskracht uitoefent. Indonesische patchoeli en zoete centifolia vermengen zich met de kostbare roos en vullen het exclusieve bloemenboeket aan. Een spannend contrast met deze zoete bloemenpracht wordt gevormd door cypriol en suraboom, die Chopard Red Carpet Rose de Caroline een elegante, houtachtig-aardse noot geven. Heerlijke Bourbon vanille, Guatemalteekse kardemom en kaneel completeren deze buitengewone geur en geven het een fascinerende, exotische weelde.

Niet alleen de geur zelf, maar ook de flacon van Chopard Red Carpet Rose de Caroline is een echte schoonheid. De elegante flacon in dieprood inspireert met zijn unieke design dat ieders aandacht trekt. De flacon heeft een vrij klassieke vorm, die doet denken aan een kostbare edelsteen met zijn scherpe randen en gepolijste hoeken. De naam van het parfum en het logo van het luxemerk staan in een fijne gouden opdruk op de voorkant van de flacon.

De echte blikvanger is echter de extravagante pet in een glanzend gouden design, die wordt bekroond door een filigraan palmblad, ook van goud. Een prachtig en verfijnd eerbetoon aan het filmfestival van Cannes, waar elk jaar de Palme d'Or wordt uitgereikt. Chopard is sinds 1998 een officiële partner van het filmfestival en is ook verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de felbegeerde trofeeën.

De neus achter de exclusieve Chopard Red Carpet Rose de Caroline is Alberto Morillas... Hij is geboren in Spanje en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde en gewilde parfumeurs ter wereld. En dat ondanks het feit dat hij een echte carrièrewisselaar is. Als jongeman las hij in een tijdschrift een interview met Jean-Paul Guerlain, dat hem zo fascineerde dat hij besloot om ook parfumeur te worden. Hij solliciteerde bij Firmenich en werd ondanks zijn gebrek aan ervaring aangenomen. Een uitstekende beslissing, want binnen zeer korte tijd bewees Morillas zijn uitstekende intuïtie, creëerde hij talloze zeer succesvolle en bekende geuren en werd hij uiteindelijk hoofdparfumeur van het bedrijf.

De buitengewone Chopard Red Carpet Rose de Caroline is een liefdevol eerbetoon aan Morilla's goede vriendin Caroline Scheufele, de artistiek directeur en co-president van Chopard. De parfumeur werd geïnspireerd door Caroline's indrukwekkende rozentuin om deze intense geur te creëren. Maar Morillas wilde niet alleen de verbluffende pracht ervan vastleggen in zijn creatie, maar ook het grote hart van zijn vriendin, haar liefde voor de natuur en haar vrolijke karakter. En daar is hij zeker in geslaagd.

Basisnoten:
Indiaas patchoeli
Bulgaarse roos
cypriol
centifolia
Bourbon-vanille
Guatemala-kardemom
Kaneel
Surenbaum
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten