Geen resultaten resultaat: resultaten:

Cartier Eau de Cartier Zeste de Soleil

De geur +

Cartier Eau de Cartier Zeste de Soleil vult het Eau de Cartier-gamma aan met een scent die mannen en vrouwen aanspreken. Alsiviteit en frisheid, maar ook eenvoud staan centraal in deze schepping.

De topnoot wordt gedomineerd door de exotische geur van rijpe passievruchten, terwijl de hartnoot yuzu en munt benadrukt en de basisnoot ook enigszins poedervormige nuances aan het licht brengt. Natuurlijk zijn chords van de oorspronkelijke Eau de Cartier ook waarneembaar. Zeste de Soleil is één van de varianten van deze eau de toilette, waarvan er elk jaar een nieuwe creatie op de markt wordt gebracht. De voorgangers van het Eau de Cartier Zeste de Soleil kenmerkte zich onder andere door de aroma's van roos, sinaasappel of door bosrijke en bloemige nuances. De Aziatische citrusvruchten, ook wel bekend als de Japanse citroen, bevatten in hun huid een etherische olie die de nuances van limoen, pompelmoes en mandarijn combineert tot een buitengewoon citrusvruchtenaroma. Het is dus ook een populaire grondstof in de productie van parfum. Mint geeft de geur een frisheid en een natuurlijkheid.

The exotische en licht bittere geur compositie is zeer geschikt als eau de toilette voor de lente en zomer. Maar ook in de herfst en winter is ze met haar vrolijke karakter in staat een goed humeur te creëren en de geesten op te tillen. De geur die geschikt is voor dagelijks gebruik is decent en verkwikkend en is geschikt voor veel gelegenheden, zowel op het werk als in de vrije tijd. De compositie doet denken aan zon, geluk, levendigheid en frisheid, waardoor de geur een ideale metgezel is tijdens een zomervakantie.

Kopnoten:
Passievrucht
Hartnoten:
Yuzu
Munt

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten