Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Boucheron Serpent Bohème

De geur +

Boucheron Serpent Bohème - een bloemrijke chypre voor dames

Boucheron Serpent Bohème presenteert een prachtige en levendige geur voor vrouwen met een veelzijdige samenstelling van bloemige, muskusachtige en chypre noten. Geïnspireerd door de gelijknamige juwelencollectie van het juwelenhuis Boucheron Paris, is het parfum Serpent Bohème ook een eerbetoon aan de zelfbewuste, moedige en onafhankelijke Gabrielle Boucheron, de geliefde vrouw van de oprichter van het bedrijf Frédéric Boucheron. De vrouwelijke geur Serpent Bohème van Boucheron belichaamt vrijheid van gedachte en beweging, een creatieve geest, onafhankelijkheid, elegantie, glamour en plezier in het leven.

De compositie opent de geur Serpent Bohème vrolijk en levendig met een explosie van de fruitige noten van verfrissende mandarijn en zwarte bessen in de topnoot. Het bloemige hart van de geur stijgt met de fascinerende noten van de Turkse roos, waarin de aroma's van de woestijnroos op een sensuele manier zijn geïntegreerd. Arabische jasmijn brengt een zonnige gloed in het rozenhart. Het rozenboeket combineert elegant en verleidelijk met witte muskus aan de basis. Alsof ze gekust worden door de zon, verrijkt de labdanum van de rotsrozen de geur met heerlijke warme tinten. Sandelhout en patchoeli ronden de compositie harmonieus af en brengen een magische natuurlijkheid in de geur.

Het parfum Boucheron Serpent Bohème onthult een heerlijk inspirerende, vrouwelijke geur die het dagelijks leven verrijkt met een gevoel van vrijheid, maar ook met schoonheid, elegantie en levensvreugde.

Kopnoten:
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Turkse roos
Woestijnroos
jasmijn-sambac
Basisnoten:
zonneroosje
Patchoeli
witte muskus
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-37%1