Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm Eau Océane

De geur +

Natuurlijke geur van zee

De bedwelmende geur van een zeewind met de geur van wind en zout zeewater Eau Océane van Biotherm . De nieuwste parfumeditie van de Eaux-serie is dus een directe voortzetting van het klassieke maritieme thema van Biotherm oprichter Jeanine Marissal.

Verse citrusnuances en de geur van thermaal water kenmerken de Eau Océane serie. De licht zoute en tegelijkertijd warme geur van algenextracten versterkt de zintuigen en leidt de reukzenuwen van de drager rechtstreeks naar de zee met zijn wind en golven. De topnoot van de Eau Océane geur betovert met bergamot en citroen extracten. Het frisse effect wordt versterkt door de toevoeging van aroma's van watervruchten zoals komkommer en tropisch Jamalac fruit. Het hart van de geur wordt gedomineerd door de geurmoleculen Cascalone en Paradisone, ontwikkeld door Firmenich en beroemd gemaakt door Giorgio Armani's Acqua di Giò.

De traditionele Zwitserse parfumeur Firmenich, gevestigd in Genève, ontving in 2012 de Campbell Award voor de duurzaamheid van zijn geurcreaties.

De basisnoot van deze wijn Eau Océane combineert sensuele mos- en muskusnuances met de natuurlijke noten van cederhout, hoefblad en fris algenextract van de Bretoense kust. Alle Eau Océane producten zijn gemaakt van mineraalrijk zeewater. Ze voeden de huid rijkelijk en verwennen haar met veel vocht.

Kopnoten
Bergamot
Sappig fruit
Citroen
Hartnoten
Cascalone
Jasmin Sambac
Paradisone
Basisnoten
Algen
Mos
muskus
Strand bloemen
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Biotherm Eau Océane met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Whollé van 08. september 2014
zeegevoel

Een zeer goede, nieuwe geur met het gevoel van de zee. De spray maakt de huid heel zacht en lekker ruikend. Ik kon geen fruitige geur vinden, de zeegeuren domineren.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 5260
toepassen