Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

161 228
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Asabi No.4 Intense

De geur +

Asabi No.4 Intense - sensuele verleiding voor hem en haa

Sensueel-zoete warmte, fruitige frisheid en dierlijke verleiding - de Asabi No.4 Intense slaagt er moeiteloos in schijnbaar tegenstrijdige componenten harmonieus te combineren om een onvergelijkbare, onweerstaanbare geurbeleving te creëren. Zure, houtachtige noten en zoete, frisse fruitaroma's worden gecombineerd met zoete, gourmandgeuren om een unieke olfactorische ervaring te creëren die zowel mannen als vrouwen verrukt.

De Asabi No.4 Intense opent met een frisse topnoot met fruitige en groene geurnuances. Deze intense, natuurlijk verkwikkende combinatie is de perfecte opmaat naar de opwindende uniseks geur van Asabi. De hartnoot biedt ook een aangename lichtheid en dynamiek met zoete, frisse fruitaroma's. Een verrassend, echt opwindend contrast wordt gevormd door de kruidige geur van anijs, die de hartnoot afrondt en extra diepte geeft.

Het sensueel-dierlijke basislichaam van Asabi No.4 Intense wordt gevormd door de basisnoot met zijn zoete, gourmand aroma's. De verleidelijk wrange en houtachtige nuances van amber worden gecombineerd met de dierlijke, verleidelijke, erotische muskus en de zoete, zachte vanillegeur om een warme, sensuele melange te creëren. De opwindende, mysterieuze geur ontvouwt een verleidelijk, bijna onweerstaanbaar effect.

De unieke combinatie van wrange en frisse geuren, zoetheid en dierlijke verleiding maakt Asabi No.4 Intense tot een absoluut overtuigende uniseks geur. Het parfum speelt vakkundig met traditioneel mannelijke en vrouwelijke aroma's en combineert ze tot een spannende, fascinerende en mysterieuze geurbeleving.

Kopnoten:
fruitige geuren
Groene Accenten
Hartnoten:
Anijs
fruitige geuren
Basisnoten:
Amber
muskus
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten