Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

161 228
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Asabi No.2 Intense

De geur +

Asabi No.2 Intense - Frisse lichtheid ontmoet oosterse verleidin

Een verkwikkende frisheid en intense helderheid zijn de kenmerken van Asabi No.2 Intense. De bloemig-houtachtige unisex geur verrukt met zijn exclusieve geurnoten en subtiele oosterse sensualiteit. De bloemig-houtachtige uniseksgeur verrukt met zijn exclusieve geurnoten en subtiele oosterse sensualiteit.bloemig-zoete jasmijnnoten en nobele saffraan openen de verfrissende compositie. Het spannende samenspel van de bloemige accenten en de elegante kruidigheid trekt alle blikken naar zich toe en geeft Asabi No.2 Intense zijn onmiskenbare, intense karakter.In de hartnoot vult edel cederhout de unieke geur aan. Het intens houtachtige, kruidige aroma en de balsamicozoete smaak geven Asabi No.2 Intense een aangename warmte. De interessante compositie combineert op speelse wijze een bloemige lichtheid met warme, nuchtere houtachtige akkoorden, waardoor een spannende geur ontstaat met steeds wisselende nuances en een onmiskenbare, unieke signatuur.

De intense, absoluut tijdloze Asabi No.2 Intense overtuigt niet alleen door zijn frisse samenstelling, maar ook door het aantrekkelijke design van de flacon. De hoekige flacon met de afgeschuinde voorranden wordt met zijn eenvoudige elegantie een echte blikvanger in elke badkamer. De edele metallic look in glanzend zilver onderstreept de frisheid en lichtheid van de Asabi No.2 Intense en benadrukt tegelijkertijd de hoge kwaliteit en waarde van de exclusieve geur.

Asabi heeft een intense, verkwikkende geur gecreëerd met No.2 Intense die exclusief en buitengewoon is, maar toch absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en toegankelijk voor iedereen. Dit is ook de specialiteit van het huis Asabi. Trouw aan het motto " Asabi - One World, one Fragrance" ontwikkelen de parfumexperts voortdurend spannende composities die wereldwijd enthousiasme opwekken. Man of vrouw, Orient of Occident, jong of oud - de creaties van Asabi sieren elke drager. Ze verenigen de meest uiteenlopende culturen en slaan een spannende brug tussen traditie en moderniteit. Alle geuren hebben één ding gemeen: hun absolute intensiteit en enorme kracht.

Als bijna geen ander parfumhuis weet Asabi geuren te creëren die culturen verenigen en de meest uiteenlopende mensen inspireren. Bij deze buitengewone composities is het duidelijk dat een echte expert een vinger in de pap moet hebben. Wie deze begaafde expert is, blijft echter een geheim op Asabi. Het bedrijf zelf onthult heel weinig over zijn parfumeur. De internationaal bekende neus zou bij toeval bij de oprichters zijn gekomen toen ze een verhitte discussie hadden over welk parfum het beste parfum ter wereld was. Natuurlijk was deze vraag niet zo eenvoudig te beantwoorden, maar de jonge creatievelingen en de ervaren parfumeur bereikten dezelfde dag nog een overeenkomst: samen wilden ze een "geur voor de wereld" creëren die de mooiste aspecten van verschillende culturen zou verenigen - Asabi No.2 Intense.

Kopnoten:
Jasmijn
Safran
Hartnoten:
Cederhout
Basisnoten:
Amber
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten