Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De producten Annemarie Börlind van het label behoren tot de sector van de natuurlijke cosmetica. Ze zijn zo authentiek omdat de oprichter van het bedrijf Annemarie Lindner zelf de helende krachten van de natuur gebruikte voor haar huidproblemen. Ze was intensief bezig met de effecten van natuurlijke cosmetica op de huid en het kalkblad werd al snel het bedrijfslogo. Klanten waarderen Annemarie Börlind de schat aan ervaring. Bovendien heeft het hoofdkantoor in het Zwarte Woud een eigen diepe bron, waarvan Annemarie Börlind het zachte water voor alle producten wordt gebruikt. Naast huidverzorging voor gezicht en lichaam biedt het label decoratieve cosmetica en veganistische producten.
Het decoratieve gedeelte van het label wordt uitstekend aangevuld met de nieuwe Annemarie Börlind Kajalstift producten. Vooral de gevoelige oogzone is voor veel mensen een probleem. Toch willen veel dames niet zonder mooi opgemaakte ogen. Daarom is een Annemarie Börlind allergie Kajalstift niet alleen de eerste keuze voor mensen met een allergie. Ook degenen die de neiging hebben om de ogen te irriteren en gevoelige ogen in het algemeen hebben, gebruiken graag Börlind producten.
Vanaf het begin lag de nadruk van de producten vooral op natuurlijke stoffen, die meestal veel minder irriterend zijn dan chemische cosmetische middelen. Zeehonden zoals BDIH en NATRUE zijn Annemarie Börlind niet genoeg. Want hier worden alleen de producten beoordeeld, niet het bedrijf. Daarom heeft het bedrijf gekozen voor certificering door CSE (Certified Sustainable Economics). Bij deze certificering worden niet alleen de producten getest, maar ook de socio-ecologische houding en het hele bedrijf. Duurzaamheid, standaard kwaliteitsmanagement en klimaatneutraliteit zijn de kenmerken van alle Börlind producten. Daarom is milieubescherming een Annemarie Börlind goede keuzeKajalstift .
De Kajalstift e zijn speciaal getest voor de gevoelige oogcontouren. Verzorgende jojoba-olie en beschermende carnauba- en candelillawas zijn de belangrijkste ingrediënten van het product. Gebruikers melden een bijzonder mild resultaat, dat de ogen en de hele oogcontouren niet irriteert. Het zachte lood maakt de toepassing bijzonder eenvoudig en aangenaam.

Het design

Men Annemarie Börlind Kajalstift wordt bewaard in een eenvoudig maar elegant design. Het lood wordt aangeboden in een houten potlood, dat van buitenaf gelakt is in de loodkleur. Aan de ene kant kan de kohl Annemarie Börlind worden Kajalstift geslepen, aan de andere kant is er een praktische sponsapplicator voor het zacht mengen van lijnen. De transparante doppen tonen onmiddellijk de juiste kant van het product. De opdruk op de potloden is in goud en natuurlijk mag het logo in de vorm van een kalkblaadje niet ontbreken naast de naam. De natuurlijke cosmetische afdichtingen bevinden zich ook op de romp. Ook voor de sponsapplicator werden gouden accenten gebruikt, zodat de Annemarie Börlind Kajalstift totaalindruk zeer harmonieus en nobel is.

Het assortiment

Het assortiment van de Annemarie Börlind Kajalstift e bestaat uit zes actuele kleuren. De pennen kunnen zowel op de bovenste en onderste waterlijn als op de rand van het ooglid gebruikt worden. Het zachte en soepele lood geeft een goed gedoseerde hoeveelheid kleur af. Zwart, bruin, marineblauw, donkergroen, violet en grafietgrijs behoren tot het standaard assortiment. Met deze nuances kunnen talrijke oogmake-ups worden geperfectioneerd. Voor dagelijks gebruik kiezen de meeste dames voor klassiekers zoals zwart of bruin. Grijs is ook erg populair. Deze kleuren passen zich zeer goed aan en kunnen verschillende effecten discreet of dramatisch toepassen. Men Annemarie Börlind Kajalstift kan niet alleen gebruikt worden voor oogmake-up, maar ook voor wenkbrauwen als de kleur overeenkomt. Hoewel het etiket de bijbehorende pennen voor dit doel biedt, kan een kajal uit het productassortiment ook in noodgevallen en onderweg een hulpmiddel zijn. De praktische sponsapplicator maakt kleine correcties mogelijk en zorgt ervoor dat harde lijntjes verzacht kunnen worden. Dit effect is onmisbaar voor Smokey Eyes.
De drie kleurrijke nuances zijn ideaal voor het verdiepen van de oogkleur en kleine highlights. Marine harmonieert heel goed met bruine ogen, terwijl het donkergroen de blauwe ogen op mysterieuze wijze doet schitteren. Violet is ook een klassieker die interessante effecten produceert in alle oogkleuren.
Veel dames dragen alleen mascara en wat kajal als dagelijkse make-up. Zo worden de ogen mooi geaccentueerd zonder dat ze overgeschilderd lijken. Door gebruik te maken van Kajal kun je zelfs je eigen oogvorm accentueren of licht veranderen. Om ervoor te zorgen dat de Annemarie Börlind oogleden Kajalstift bijzonder goed blijven zitten, moeten ze vetvrij en licht gepoederd zijn. Dit zorgt voor een betere houdbaarheid. Als de kajal wordt gebruikt op de dekselrand, kan deze ook worden uitgebreid met een basis. Bij het aanbrengen van make-up moet worden opgemerkt dat kajal aan de onderkant van de waterlijn de grootte van de ogen verkleint. Hoe donkerder de tint, hoe sterker het effect. Lichte kleuren daarentegen openen het uitzicht.