Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Annemarie Börlind Lip Gloss behoort tot het gamma van decoratieve cosmetica van het etiket met het kalkblad. Het natuurlijke cosmeticabedrijf Börlind staat er niet alleen om bekend dat het volgens de zegels van de BDIH en NATRUE werkt, maar hecht er ook belang aan dat het hele bedrijf zo natuurlijk mogelijk wordt geleid. De meestal veganistische en dierenvrije producten variëren van gezichts- en lichaamsverzorging tot decoratieve cosmetica van allerlei aard. Water uit de eigen diepe bron, die in het Zwarte Woud werd ontwikkeld, wordt in het bedrijf gebruikt voor dit doel. Het zachte water wordt gebruikt voor de productie van alle eigen cosmetica. Anders besteedt het label aandacht aan een gecertificeerde en duurzame teelt.
Ook de verzorgende eigenschappen worden niet verwaarloosd. Sinds de oprichter, Annemarie Lindner, zelf leed aan massale huidproblemen, wilde ze een verschil maken op dit gebied. Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste hield ze zich bezig met de waardevolle verzorgingsmiddelen die de natuur haar biedt. Samen met haar partner werd het label Annemarie Börlind een groot succes, dat al meer dan 50 jaar aan de gang is. Klanten hebben veel vertrouwen in het merk, omdat elk product hun eigen ervaring en veel onderzoekswerk bevat.
Voor de Annemarie Börlind Lip Gloss worden niet alleen aantrekkelijke kleuren gebruikt, maar ook compatibiliteit en verzorging. De tere huid van de lippen wordt bijzonder goed beschermd door vitamine E. Een bijzonder pluspunt is dat de Annemarie Börlind Lip Gloss glutenvrij is. Aangezien deze producten via het mondslijmvlies worden opgenomen, is deze certificering vooral belangrijk voor mensen met een allergie. Voedende oliën van weideschuimkruid, zonnebloemen, jojoba en macadamianoten maken Annemarie Börlind Lip Gloss bijzonder rijk. De huid is bedekt met een beschermende film die de lippen bestand maakt tegen omgevingsinvloeden en temperatuurschommelingen. Het natuurlijke vocht kan niet zo snel verdampen door de beschermende film en de lippenhuid blijft zacht, stevig en soepel. Het kleurenpalet bevat een passende tint voor elk kleurtype en elke leeftijd.

Het design

De Annemarie Börlind Lip Gloss is, net als alle producten van het label, eenvoudig, maar van hoge kwaliteit verpakt. De transparante flacon geeft zicht op de betreffende nuance. De goudkleurige opdruk toont niet alleen de bedrijfsnaam, maar ook de hoeveelheid inhoud en de productnaam. De goudkleurige kap bevat een praktische sponsapplicator, waarmee de Annemarie Börlind Lip Gloss zeer eenvoudig kan worden aangebracht. Het handige formaat maakt het mogelijk om de Lip Gloss mee te nemen in je handtas of zelfs in je broekzak en op elk moment make-up aan te brengen. Annemarie Börlind vermijdt bewust de buitenverpakking van dit product. Het is niet voor niets dat het label zich inzet voor klimaatneutraliteit en milieubescherming en daarom produceert volgens deze specificaties zelf.

Het assortiment

De Annemarie Börlind Lip Gloss bestaat uit acht actuele kleuren die voor elk kleurtype een passende tint bieden. Zorgvuldige, hoogwaardige oliën zorgen voor een gladde applicatie en beschermen de lippen. Lip Gloss is ideaal voor dagelijks gebruik, omdat de natuurlijke vorm en kleur van de lippen doorschemeren. Glans is niet zo ondoorzichtig als lippenstift en daarom erg populair om zijn natuurlijke uitstraling. De houdbaarheid is natuurlijk niet zo lang als bij de afdekvarianten, daarom moet Lip Gloss na het eten en drinken opnieuw worden geverfd. De verzorgende eigenschappen sluiten echter snel aan bij de nieuwe bestelling. Bovendien hoeft de toepassing van Annemarie Börlind Lip Gloss niet zo nauwkeurig te zijn als bij lippenstift. Met een beetje oefening kan de glans dus ook zonder spiegel worden aangebracht. Veel dames waarderen een rijke lipgloss omdat het de lippen niet uitdroogt maar verzorgt. Twee producten worden hier gecombineerd en het naakt uiterlijk kan dus bijzonder goed worden geïmplementeerd.
Mensen met een warm huidtype gebruiken graag de gelige nuances omdat ze de huidskleur bijzonder goed onderstrepen. Brons en perzik zijn bijzonder geschikt, die als kleurtype voorjaar of herfst zijn. Naakt is zeer neutraal in dit kleurenpalet en kan gedragen worden door koude en warme kleuren. De tinten Framboos, Blossom, Ruby, Red en Pink zijn bedoeld voor de koele kleuren zomer en winter. De grotere selectie op dit gebied komt overeen met de meeste koele inktsoorten in Europa. Dit resulteert meestal in een rijkere kleurkeuze.
Omdat alle glanskleuren enigszins doorschijnend zijn, zien ze er voor elke vrouw een beetje anders uit. Uw eigen lippigmentatie speelt een rol in de werking van de kleur op uw lippen. Hierdoor wordt een natuurlijk effect bereikt, dat volledig afwezig is in ondoorzichtige lippenstiften. Een volledige kleurverandering is niet mogelijk met Lip Gloss. Als u de eerste laag glanspoeder poedert en vervolgens opnieuw aanbrengt, zal het resultaat duurzamer zijn.