Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Widian Rose Arabia Collection

uitverkocht producten +

De geur +

Widian Rose Arabia Collection: De West-Oosterse Divan vertaald in een onnavolgbare design geurcollectie

Sensuele klanken van koriander, pruim en perzik ontmoeten hartnoten van ylang-ylang, fresia, pioenroos, viooltje en heliotroop om te eindigen op een houtachtig-aromatische basis van wierook, tonkaboon, bourbon vanille, sandelhout en cederhout, afgerond door witte muskus en patchoeli: dit is hoe delicaat Nathalie Lorsons unisex geur White zich openbaart.

White from 2022 is nu de meest populaire geur in de 2018 lancering van Widian Rose Arabia Collection, de in Abu Dhabi gevestigde niche oriëntaalse ontwerper Widian 's moleculaire toewijding aan de magie van de eeuwige roos en de traditie van West-Oosterse geur elixers.

Zijn in 2018 uitgebrachte Widian Rose Arabia Collection bevatte eerst de bloemig-zoete Taifi, een levendige entree van mandarijn en bergamot die samenkomt met een verleidelijk boeket van Taif-roos, Bulgaarse roos en ylang-ylang om te eindigen op een sensueel-gourmand bedje van saffraan, praline, vanille en amber, patchoeli en oud.

In hetzelfde jaar lanceerde Widian de roos Arabia Lily, een bloemig-fruitige compositie van witte bloemige nuances van lelie, ylang-ylang, tiarebloem, jasmijn en anjer, geopend door citrusnuances op roze peper. Arabia Lily eindigt licht dierlijk met zoete amber, omlijst door muskus en patchoeli.

Rose Arabia Almond, de derde geur in de 2019 editie, presenteert romige zoete amandel in de gedaante van heerlijke fruitige nuances van mandarijn, framboos, pruim, perzik en kokosnoot, omlijst door pittige rosé peper, op een weelderig boeket van tuberoos, orchidee, viooltje, kamperfoelie en oranjebloesem. De expressieve ambrettebasis van amandel wordt ondersteund door muskus, vanille, benzoë en patchoeli.

Delicaat, eigenzinnig en betoverend: dat is de definitie van de hele Widian Rose Arabia Collection, waarvan de traanvormige, met glas ingelegde flacons uitnodigen tot verzamelen en gelaagdheid. Achter de jonge uniseks collectie van het parfumhuis AJ Arabia zit parfumontwerper Ali Al Jaberi, een nieuwkomer in de internationale geurscene.

Geursamenstelling is voor hem als schilderen, zegt Ali Al Jaberi. De unisex-parfumeur heeft drie tot zes jaar nodig om elk van zijn parfums te ontwikkelen. Zijn elixers, zoals die van Widian Rose Arabia Collection, waarvan de exquise aroma's zich ontwikkelen tot een individueel geurspoor op elke huid, zijn navenant rijp. De jonge autodidact, afkomstig uit de parfumwereld, ging in 2014 samenwerken met de gerenommeerde parfumeur Jean-Claude Astier in Parijs om van hem het ambacht van het parfumeren te leren en zijn eigen boeketten samen te stellen, die worden geproduceerd door de gerenommeerde parfumhuizen Givaudan en Firmenich.

Met de geuren van zijn Widian Rose Arabia Collection neemt Al Jaberi iedereen die dat wil mee op zijn zwerftochten tussen Franse verfijning en de parfumschatten van Arabië - gegoten in geuren waarvan de sillage even betoverend is als hun luxueuze flacons, waar hun elixers doorheen schemeren in transparante regenboogkleuren.

Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten