Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

4 10
toepassen
vandaag tot-74%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Vanderbilt Minuit à New York

De geur +

Vanderbilt Minuit à New York: Een toewijding aan een onvergetelijke vrouw en haar stad, belichaamd in een rondelay van elegante bloemen en sensuele houtsoorten

Gloria Vanderbilt Minuit à New York (2015) neemt je mee naar de pulserende, nachtelijke straten van New York. Decadent, bloemig-oriëntaals, zacht en poederig: deze geur is zo contrastrijk dat zelfs degenen die niet bekend zijn met de "Big Apple" zich kunnen onderdompelen in het nachtleven van deze stad.

Haar onmetelijke charmes worden binnen enkele seconden verbeeld door Vanderbilt Minuit à New York: Verleidelijke noten van tuberoos, omlijst door roze pioenroos en witte lelie, komen uit in een rijk boeket van jasmijn en hyacint, viooltje en gardenia, als nachtbloesems te midden van de skyline. De basis van de geur nodigt uit tot een duik in de wereld van emoties: sandelhout en patchoeli aarden en kalmeren de zintuigen, terwijl suède en amberhout lustopwekkend werken. Zo verandert elke vrouw die de Minuit à New York opdoet in een sensueel elegante dame.

Minuit à New York wordt gepresenteerd in Vanderbilt s zwaan flacon, door wiens transparante flacon, bekroond door de filigraan zwaan van het label, de delicate, rosékleurige parfumtint schijnt. De bovenkant en de basis zijn transparant, terwijl de dop van de flacon goudkleurig is met de woorden Gloria Vanderbilt s. Het herdenkt de overleden parfumeur die in 2019 overleed. Het herdenkt de kunstenares en erfgename van een miljoenenimperium die in 2019 overleed en wereldwijde bekendheid verwierf met haar designerjeans. In 1988 opende ze haar geurcollectie met haar bloemige, frisse en kruidige geur Glorious.

Parfumeur Dora Baghriche-Arnaud, die de opdracht kreeg Vanderbilt Minuit à New York samen te stellen, creëerde haar geur als een toewijding aan de charismatische modemiljonair, een van de eersten die speciaal voor vrouwen jeans ontwierp, en aan haar New York. De bloemen in het boeket zijn een knipoog naar de affaires van de Muze met showsterren als Errol Flynn, Gene Kelly, Frank Sinatra en Marlon Brando. Cacharel, Chopard, Kenzo, YSL en Armani: Baghriche-Arnaud stelt haar designerparfums samen voor deze en vele andere luxemerken. Veel van hen zijn bloemige geuren - Gloria Vanderbilt Minuit à New York is een bijzonder verfijnde, waarvan de bloemige geur met houtachtige nuances Gloria's kracht en sensualiteit oproept om elke vrouw onder te dompelen in haar onvergetelijke aura.

Basisnoten:
Tuberoos
witte lelie
Jasmijn
Hyacint
Viooltje
Gardenia
Sandelhout
hout
Suède
Parfumeur:
Dora Baghriche-Arnaud, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten