Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Trussardi Trussardi

uitverkocht producten +

De geur +

Trussardi van Trussardi

De nieuwe geur van Trussardi belichaamt moderne vrouwelijkheid en ontvouwt zijn typisch Italiaanse verscheidenheid aan aroma's zonder enige terughoudendheid. De compositie belichaamt Trussardi als geen ander. En dat is precies waarom het zijn naam draagt: Trussardi. De nieuwste creatie uit de pen van Julie Massé en Violaine Collas ontvouwt een onmiskenbaar Italiaans geurspectrum.

De topnoot inspireert met frisse Italiaanse mandarijn, lichte en luchtige neroli en tomaat, die Italië en mediterrane flair belichaamt als bijna niets anders. De zoete, licht poederige compositie van elegante jasmijn absolue, de zachte gratie van witte dahlia en een subtiel vleugje lavendel ontvouwt zich vervolgens met de topnoot. De basisnoot is een fluweelzachte verleiding van patchoeli, viooltjes en suède akkoorden. Samen vormen deze noten een Italiaanse geurpiramide die ongeëvenaard is.

Deze uitmuntende compositie voldoet aan alle verwachtingen van Trussardi Trussardi en de topparfumeurs die verantwoordelijk zijn voor deze uitzonderlijke melange. Niet voor niets is deze damesgeur gekozen als het nieuwe vlaggenschip van Trussardi 's parfumlijn, alleen al vanwege de naam. Trussardi van Trussardi is een geur voor de moderne, zelfbewuste vrouw die zich wil omringen met een vleugje Italië.

Basisnoten:
Parfümeur:
Julie Massé, Violaine Collas
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten