Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Trussardi Delicate Rose

uitverkocht producten +

De geur +

Perfecte balans van bloemige, fruitige en muskusachtige noten houdt Trussardi Delicate Rose, een vrouwengeur uit 2012. Sensueel, elegant en zeer vrouwelijk zijn de kenmerken die worden toegeschreven aan de geur.

Het parfum opent met verfrissende en exotische nuances van yuzu, kumquat en bamboe. De naamgevende rozen zijn terug te vinden in het hart van het boeket en worden aangevuld met witte jasmijnbloemen en lotusbloesem. Lotus en bamboe voegen een vleugje van het Verre Oosten toe en hebben een heel licht, bijna luchtig karakter. Ze vormen een aanvulling op de klassieke en vaak oriental bloemenarrangement zeer goed. Naast muskus dienen houten akkoorden van ceder, sandelhout en lichtgekleurd hout als basis. Rozen zijn een klassiek parfum voor damesgeurtjes en Trussardi Delicate Rose interpreteert ze als een licht, verfrissend boeket dat heel vrouwelijk is, maar niet te zwaar.

Trussardi's succesverhaal begon in 1911 en net een paar jaar na zijn oprichting heeft Trussardi zich al gevestigd als een fabrikant van luxueuze leren handschoenen gedragen door Britse koninklijke familie. Midden jaren zestig hielp Nicola Trussardi, kleinzoon van de oprichter, uiteindelijk het merk wereldwijd bekend te maken. Zo werd het productengamma voortdurend uitgebreid en tenslotte gevolgd naast de eigen modecollecties voor dames en heren en een parfumlijn. Sinds 1983 zijn er nieuwe Trussardi geuren geïntroduceerd in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs, waarbij Uomo en Donna tot op de dag van vandaag nog steeds de klassiekers van het label zijn.

Kopnoten:
Bamboe
kumquat
Yuzu
Hartnoten:
Appel
Jasmijn
Lotus
Roos
Basisnoten:
hout
muskus
Sandelhout
Ceder
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-51%1