Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De sprankelende geuren van Tiziana Terenzi Gold Collection zijn geïnspireerd op de elementaire kracht van vuur. De fascinatie en emoties die het in ons losmaakt.

Tiziana Terenzi Gold Collection goedkoop kopen

De geur +

Luxe voor de zintuigen die emoties opwekt

Met Tiziana Terenzi Gold Collection debuteert het Italiaanse luxelabel Tiziana Terenzi in de wereld van geuren. De ongelooflijke creaties van Paolo Terenzi trokken meteen veel aandacht omdat ze buitengewoon zijn. Niet alleen is elke geur van Tiziana Terenzi Gold Collection een extrait de parfum, het zijn ook uitsluitend uniseks geuren. Van de fruitig-zoete Kirkè tot de fris-bloemige White Fire en van de houtachtig-bloemige Gold Rose Oudh tot de kruidig-houtige Lillipur, de parfums inspireren door hun sensualiteit. Je voelt de passie waarmee elk afzonderlijk extrait de parfum is gecreëerd, de liefde en toewijding voor de creaties. En de olfactorische luxe die Tiziana Terenzi Gold Collection uitstraalt. Welke geur je ook kiest, een verleider voor de avonden in het koude seizoen of een hemelse allrounder voor alle gelegenheden, ze zijn altijd zeer exclusief.

Ver van de mainstream zijn de extrait de parfum van Tiziana Terenzi Gold Collection betoverend en betoverend en ze verschijnen gegarandeerd niet in massa's. Met Tiziana Terenzi Gold Collection hebben de broers en zussen Terenzi een totaalkunstwerk van visuele en olfactorische luxe gecreëerd dat alle liefhebbers van buitengewone en speciale geuren met gemak betovert.

Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten