Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

TheBalm Mr. Write (Now) collectie is de eerste eyeliner van het Amerikaanse beautybedrijf. TheBalm overtuigt met een interessant design- en naamconcept dat vooral is geïnspireerd op de jaren vijftig. M. Write is ook een woordspeling op M. Rechts, de juiste kerel, natuurlijk. Elke nuance heeft een mannennaam. Niet de eeuwige trouw, maar een zeer lange duurzaamheid belooft deze droommannen. Het is een hybride formule die in eerste instantie heel romig is. De eigenlijke afwerking is echter satijn. Dit heeft als voordeel dat het zeer duurzaam is en bijvoorbeeld ook beter geschikt is voor vette oogleden. Toch glijdt de textuur goed over de huid. Dit is een bijzonder voordeel in de gevoelige oogcontour. Zo is de huid niet geïrriteerd en hoeft ze ook niet overmatig getrokken en gespannen te worden.
De kleurbriljantie blijft ook na lange slijtage behouden. De theBalm Mr. Write (Nu) textuur is veegvast en brokkelt niet uit, wat ook een voordeel is voor gevoelige ogen. Naast natuurlijkere, neutrale nuances is er ook een metaalvariatie. Er is ook een beige die als highlighter gebruikt kan worden. Het zijn automatische eyeliners waarvan de voorsprong gemakkelijk kan worden losgeschroefd. Bovenaan is een slijper geïntegreerd om de vorm precies vast te houden. Het zeer smalle ontwerp is ideaal voor het tekenen van fijne, natuurlijk ogende lijnen.
De fijne lood is ook zeer geschikt voor de waterlijn. Natuurlijk kunnen ook bredere kattenogen worden getrokken. Marissa Shipman richtte in 2004 deBalm op. Aanvankelijk verwierf ze enige kennis over cosmetica en huidverzorgingsproducten. Daarna mengde ze in haar keuken de eerste formules. Ruim tien jaar later is deBalm een wereldwijd bekend cult make-up bedrijf. De formules zijn vrij van parabenen en dierenwelzijn is ook een topprioriteit in ontwikkeling en productie.

Het design

TheBalm Mr. Write (Nu) hebben een zeer smal ontwerp met een precieze tip. Om deze altijd in vorm te houden, bevindt zich bovenaan een kleine, praktische slijper. Een dop beschermt ze dan tegen afbreken. De pen als zodanig heeft een automatisch ontwerp en de navulling kan eenvoudig verder worden geschroefd indien nodig. De kleurnuance is eenvoudig te herkennen aan de dop en de bovenrand. Ook de buitenverpakking is met veel aandacht voor detail ontworpen. Het toont een heel stripverhaal met de naam die Mr. Write of liever Mr. Right geeft. Een speels ontwerp dat perfect past in het retro concept van deBalm.

Het assortiment

TheBalm Mr. Write (Nu) collectie omvat een aantal duurzame eyeliners. De mijn is gemakkelijk los te draaien. Voor het slijpen is er een minislijper bovenop elk potlood. Dit zorgt ervoor dat hij altijd nauwkeurig blijft en ook ideaal is voor fijne lijntjes. De textuur is in eerste instantie romig en kan dus zeer soepel worden aangebracht. De ogen en de gevoelige huid zijn niet geïrriteerd. Na korte tijd droogt het tot een satijnen finish. Het halfmatte resultaat is niet alleen zeer flatterend, maar ook bijzonder duurzaam. De formule is zelfs geschikt voor vette huidtypen. Eenmaal gedroogd, is het veegvast en de kleur verbleekt niet.
De heer Write (Nu) eyeliner potlood Dean B. Onyx is een zwart dat in elke make-upcollectie thuishoort. Een mildere variatie is Mr. Write ((nu)) Potlood Bill B. Mocha. Het is een licht roodachtige chocoladebruine kleur die perfect past bij naaktinten. Nog roder en zeer herfstig is Mr. Write (Nu) Eyeliner Pencil Scott B. Bordeaux. De rode Bordeaux laat niet alleen groene ogen schijnen. Een klassiek marineblauw is het Mr. Write (Now) eyeliner potlood Ray B. Navy, terwijl Mr. Write (Now) eyeliner potlood Wayne B. Khaki en Olivgrün is. Beide kunnen worden gebruikt voor zowel alledaagse locomotieven als Smokey Eyes.
Een andere klassieker is Mr. Write (Now) Eyeliner Pencil Vince B. Charcoal, een medium grijstint. De helderste nuance is deBalm Mr. Write (Nu) eyeliner potlood Brian B. Beige. Het kan als steunkleur worden gebruikt. Aan de binnenkant van het oog, op de waterlijn of zelfs onder de wenkbrauw, creëert het een lichtreflex. Naast de satijnen kleuren heeft deBalm Mr. Write (Now) Eyeliner Pencil Jac B. Bronze ook een glanzende metallic afwerking. De tamelijk gouden bronzen toon is de ideale blikvanger voor feestelijke looks. De Mr. Write (nu) eyeliners van de Balm zijn parabenenvrij en zijn vervaardigd volgens de richtlijnen voor dierenwelzijn. De langhoudende formule kan eenvoudig verwijderd worden met een make-up verwijderaar op oliebasis.

De commerciële

Maak kennis met uw perfecte eyeliner: TheBalm Mr. Write (Nu).