Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Zelfs de teint - alsof men er was geweest

Als u wilt zorgen voor een gezonde vakantie of solarium tan, moet u betrouwbare bruiningsproducten. Ze bereiden de huid voor op een zachte bruining en ontspannen de huid daarna. St. Tropez Self Tan is een populaire serie innovatieve bruiningsproducten. De oliën, lotions en sprays hebben een fijne consistentie en worden snel geabsorbeerd. Het effect is onmiddellijk en langdurig.
De looiproducten van St. Tropez Self Tan voorzien de huid van blijvend vocht en voorkomen uitdroging. Bovendien ondersteunen ze een gelijkmatig en langdurig bruiningsresultaat met aloë vera en plantaardige ingrediënten.
St. Tropez Self Tan kan naar wens gedoseerd worden voor een subtiele of intensere bruining. Muis, olie, spray en lotion van St. Tropez Self Tan geven de huid in een mum van tijd een goudkleurige, glanzende teint. Alle looiproducten zijn dermatologisch getest en worden op natuurlijke wijze afgebroken. Ze zijn ook geschikt voor de gevoelige huid.
Bijzonder opmerkelijk is de frisse noot van olie, spray, muis en lotion. Met de innovatieve Aromaguard-technologie verminderen ze de typische DHA-lucht met 70 procent. Bovendien bieden de looiproducten een hoge beschermingsfactor tegen de zon en betrouwbare UV-bescherming. Het volle looiseffect ontwikkelt zich binnen vier tot twaalf uur en duurt drie tot vijf dagen.
De zelfbruinende producten van St. Tropez Self Tan zijn gemakkelijk en flexibel aan te brengen. Ze garanderen een egale bruining en een egale teint. Een speciale applicator is beschikbaar voor toepassing op het hele lichaam. Voor een zachte en rijke bruining moet St. Tropez Self Tan zelfbruiner worden gebruikt in combinatie met een geschikte vochtinbrengende crème.

Gelijkmatige bruining dankzij goede doseerbaarheid

St. Tropez Zelf Tan staat garant voor een gezond en gelijkmatig solarium en vakantie bruining. Bovendien beschermen de looiproducten de huid, voorzien haar van vocht en behouden de huid langdurig haar bruine kleur. Bovendien bieden olie, spray, lotion en muis een aangenaam en ontspannen huidgevoel.
Het ontwerp van de verpakking moet ook worden benadrukt. De zelfbruinende producten van St. Tropez zijn verkrijgbaar in compacte dispensers en flessen voor economisch en gericht doseren. De zelfbruiner en verzorgingsproducten zijn vooral aan te bevelen voor onderweg, in het solarium of op het strand. St. Tropez Zelf Tan is te herkennen aan de slanke flessen en dispensers en het St. Tropez Zelf Tan logo.

Zelfbruiners voor elke smaak

St. Tropez Self Tan is een uitstekende manier om het natuurlijke bruiningsproces te ondersteunen en te controleren. Met de zelfbruiner uit deze serie kan het zonnebaden op het strand of naar het solarium perfect worden voorbereid. De aangename textuur zorgt ervoor dat de huid wordt aangepast aan het looiproces en niet te veel uitdroogt.
Daarnaast biedt St. Tropez Self Tan olie, spray en lotion voor hydratatie na het looien. De huid wordt voortdurend gehydrateerd en permanent ontspannen. Aloë Vera voedt en regenereert intensief de huid. Het looimiddel en de vochtinbrengende crème van St. Tropez Self Tan kunnen naar wens worden gedoseerd om een individueel bruiningsresultaat te verkrijgen. Regelmatig gebruik zorgt voor een egale en goudkleurige glans van de teint.
De looiproducten worden snel opgenomen, belasten de huid niet en ontwikkelen onmiddellijk hun werking. Een applicator maakt een gelijkmatige toepassing mogelijk. Alle St. Tropez Zelf Tan producten zijn dermatologisch getest en uiterst huidvriendelijk.
De zelfbruiner biedt niet alleen een uitstekende UV-bescherming en een hoge zonbeschermingsfactor, maar ook een betrouwbare geurbescherming. De Aromaguard-technologie vermindert de typische DHA-geur aanzienlijk. St. Tropez Self Tan zorgt voor een gelijkmatig, zacht en gezond bruiningsproces. Binnen vier tot twaalf uur wordt de volledige bruining bereikt, die drie tot vijf dagen aanhoudt. Krijg een fascinerende, natuurlijke en gezonde bruine tint met St. Tropez Self Tan.

De commerciële

Correct gebruik van St. Tropez Zelf Bronzing Mousse.