Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

21 57
toepassen
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Scotch & Soda Island Water Women

De geur +

Scotch & Soda Island Water Women - een tropische geur voor vrouwe

De Eau de Parfum Island Water Women van het modemerk Scotch & Soda presenteert een tropische, fruitige geur voor vrouwen. Een stemmingsverhogende geur die vertelt over dromerige eilanden, een exotische plantenwereld, zeewater en een eindeloos mooie zomer. De compositie opent met een verkwikkende topnoot van sappige zwarte bes en aromatische engelwortel. Het hart schittert met exotische noten van jasmijn, bloesem van de kanonskogelboom, kranskrans en kokosnoot, die worden afgerond door de molecule Firbest houtachtig, zoet, dierlijk en balsamico. De basis maakt de geurbeleving compleet met zout, patchoeli en tropische houtsoorten. Scotch & Soda Island Water Women is een heerlijk lichte, heldere en inspirerende damesgeur die de draagster olfactorisch meeneemt naar verre oorden.

Het modehuis Scotch & Soda biedt zijn vrouwelijke Eau de Parfum Island Water Women aan in een stijlvolle flacon. Het elegante en aantrekkelijke ontwerp is een creatie van de Duitse ontwerper Christian von der Heide. De cilindrische flacon bestaat uit een hoogwaardige, stevige glazen body met een verstevigde basis. Licht getint met overgangen van zonnig stralend geel naar helder, schijnt het Eau de Parfum er transparant doorheen. Op de glazen body verschijnt een glanzende gouden cilindervormige top, waarop in zwarte letters de merknaam Scotch & Soda staat. Daarbovenop zit een bolvormige, koepelvormige dop in glanzend goud, die het verstuivingsapparaat herbergt. De flacon voor de vrouwelijke geur Scotch & Soda Island Water Women is een klein sieraad.

De vrouwengeur Scotch & Soda Island Water Women werd in 2020 gelanceerd samen met een bijpassende mannengeur. Het complementaire paar geuren verhoogt de geesten en vangt de essentie van een fascinerende, eindeloze zomer en escapisme. De Island Water-geuren zijn geïnspireerd op de exotische flora van het eiland Tahiti, een azuurblauwe zee die het eiland omringt en wandelingen door een tropisch eilandlandschap. De geuren voor hem en haar worden vertegenwoordigd door modellen Coco Roussel en Indiah Lavers afzonderlijk en als paar. Het Australische model Indiah Lavers verschijnt voor de vrouwelijke geur Scotch & Soda Island Water Women.

De pittoreske reclamecampagne promoot het geurpaar Scotch & Soda Island Water in verschillende reclamefoto's. De campagne wordt geadverteerd als een koppel en laat Coco Roussel en Indiah Lavers zien die samen zwemmen in de zee bij een eiland terwijl ze gekleed zijn in bijpassende tropische Scotch & Soda kleding.

De damesgeur Scotch & Soda Island Water Women is gezamenlijk gecreëerd door de Franse parfumeurs Philippine Courtière en Amandine Clerc-Marie. Beide twee getalenteerde en creatieve neuzen die al verschillende succesvolle geuren hebben samengesteld.

Parfumeur Philippine Courtière ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor geuren en de kunst van het parfumeren. Haar familie is zelf ook professioneel betrokken bij de parfumerie. Aanvankelijk studeerde ze rechten aan de universiteit van Nanterre in Parijs. Na haar masteropleiding wendde ze zich echter tot de parfumerie en doorliep ze een leertijd en verschillende stages om parfumeur te worden. Philippine Courtière werkte meer dan 12 jaar voor Firmenich voordat ze in 2021 in dienst trad bij Symrise als senior parfumeur. Haar creaties zijn onder andere Atkinson Gold Fair in Mayfair (2018) of Widian Velvet Collection Delma (2017).

Parfumeur Amandine Clerc-Marie kijkt ook terug op een succesvolle carrière. Na haar studie aan ISIPCA werkte ze tien jaar bij parfumeur Michel Almairac en in 2011 trad ze in dienst bij Firmenich. Haar creaties zijn onder andere Chloé Eau de Parfum (2007) Lancôme La Nuit Trésor L'Eau de Parfum (2015) of Valentino Voce Viva (2020).

Kopnoten:
angelicazaden
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Krans lus
Kokosnoot
Basisnoten:
zoute huid
Patchoeli
Tropisch hout
Parfumeur:
Philippine Courtière, Amandine Clerc-Marie
Jaar van uitgave:
2020

meer Scotch & Soda +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten