Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

21 57
toepassen
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Scotch & Soda Island Water Men

De geur +

Scotch & Soda Island Water Men: Een groet uit Tahit

Mannelijke parfums worden klassiek geassocieerd met hout, specerijen en bergamot. Ze moeten wrang en donker zijn of citrusfris, alsof ze net zijn gedoucht. Scotch & Soda Island Water Men gaat hier moedig tegenin en biedt mannen een fruitig-frisse cocktail die doet denken aan het kleurrijke landschap van Tahiti.

De topnoot opent met klassieke bergamot en combineert dit met sappige Braziliaanse mango en de buitengewone geur van druivenblad. De hartnoot combineert muskaatsalie en sandelhout met een - hallo Amsterdam! - cannabis akkoord. Muskus en amberhout in de basisnoot sturen de Scotch & Soda Island Water Men naar waardiger sferen, terwijl een flinke druppel whisky het bouquet een oppepper geeft.

Het parfum voor mannen is geen typisch mannenparfum. Het beloont de mannen die afscheid nemen van het zwarte pak en het kleurrijke Hawaiiaanse shirt aantrekken. Scotch & Soda Island Water Men is een heerlijke zomergeur die vrijheid en een vakantiestemming oproept. Een fruitcocktail van een klasse apart met een goede houdbaarheid en sillage die de geest van het label en zijn hoofdstad Amsterdam weerspiegelt. Island Water Men is een aangenaam tropische metgezel voor vrije tijd en dagelijks leven. Bovendien is het parfum veganistisch, huidvriendelijk en vrij van microplastics, siliconen, paraffine, parabenen en sulfaten.

Kopnoten:
Braziliaanse mango
Bergamot
Hartnoten:
Cannabispirol
Scharlei
Sandelhout
Basisnoten:
whisky
muskus
amberhout
Parfumeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Scotch & Soda +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten