Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Roger & Gallet Néroli

De geur +

Een geur als een warme zomerdag: Roger & Gallet Néroli

De Roger & Gallet Néroli is warm, stralend en moeiteloos vriendelijk. De prachtige geur roept herinneringen op aan ontspannen zomerdagen, wanneer verwarmende zonnestralen de huid kussen en het dagelijks leven oneindig ver weg lijkt. Dit buitengewone parfum weet deze zorgeloze momenten vakkundig te vangen in een geur, waardoor ze een olfactorische ervaring worden. Delicate oranjebloesem staat centraal in deze onweerstaanbare compositie. Zijn zachte warmte en heerlijke zoetheid geven Roger & Gallet Néroli zijn knusse sensualiteit. Honingzoete immortelle absolute nestelt zich zacht tegen het intense neroli-akkoord, terwijl engelwortelzaad en vetiver zorgen voor kruidige en frisse nuances. Een kruidige, balsamico cederhoutnoot maakt het stralende parfum af en verleent het een moeiteloze elegantie.

De uitzonderlijke lichtheid en warmte van Roger & Gallet Néroli wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de flacon van de exclusieve geur. De hoogwaardige glazen flacon ziet er absoluut gewichtloos uit dankzij het minimalistische ontwerp. Het kristalheldere glas en de eenvoudige cilindrische vorm laten het prachtige parfum goed tot zijn recht komen zonder opdringerig te zijn. De voorkant van de flacon is versierd met het ronde merklabel, dat wordt omlijst door een smalle band in warme oranje en groene tinten. De getrapte flessenhals en de witte dop met elegante gouden accenten maken het flesontwerp compleet en vergroten de visuele aantrekkingskracht van de fles.

De verbluffend warme, stralende Roger & Gallet Néroli is afkomstig van een echt traditioneel Italiaans huis. Charles Armand Roger en Charles Martial Gallet richtten het parfumhuis Roger & Gallet op in 1862. Maar de geschiedenis van het bedrijf begint eigenlijk al veel eerder, in 1693, toen de jonge Italiaan Giovanni Paolo Feminis het zogenaamde "Acqua Mirabilis" ontwikkelde, een wonderwater dat met zijn natuurlijke ingrediënten verlichting beloofde bij allerlei kwalen. Dit recept verspreidde zich snel door heel Europa en werd uiteindelijk doorgegeven aan Jean Marie Joseph Farina, die het originele recept patenteerde als "Eau de Cologne". In 1806 verhuisde Farina naar Parijs en richtte daar zijn eigen parfumhuis op om Eau de Cologne op grote schaal te produceren en te distribueren. Dit parfumhuis werd uiteindelijk gekocht door de twee oprichters van Roger & Gallet, die ook de rechten op het originele eau de parfum recept verkregen. Roger & Gallet is nu al meer dan 160 jaar actief in de parfumerie en verblijdt klanten over de hele wereld met frisse, vriendelijke composities.

Achter de onweerstaanbare samenstelling van Roger & Gallet Néroli zit een echte meesterparfumeur: Fabrice Pellegrin. De Fransman is een van de meest gevraagde neuzen in de industrie en heeft met talloze grote namen gewerkt, waaronder Thierry Mugler, Hermès, Armani Privé, Jo Malone en By Kilian. Geboren en getogen in Grasse, ontwikkelde de jonge Pellegrin al op jonge leeftijd een interesse in de wereld van geuren. Nadat hij de school verliet, maakte hij van zijn passie zijn beroep. Pellegrin begon zijn carrière bij Robertet, stapte later over naar Mane en uiteindelijk naar Firmenich, waar hij vandaag de dag nog steeds werkt. In 2017 werd de Fransman geëerd als "Parfumeur van het Jaar".

Parfümeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2017
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten