Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 46
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rituals Nuit d'Azar

De geur +

Rituals Nuit d'Azar - Mysterieus en vol lich

Rituals Nuit d'Azar is een eau de parfum voor mannen uit 2018 waarvan het karakter helemaal past bij de nacht van de winterzonnewende, zoals de naam al doet vermoeden. Nuit d'Azar is mysterieus en donker, maar tegelijkertijd straalt de geur een heldere kracht uit die de duisternis overwint. De geur begint met zwarte bessen, mandarijn en groene noten. De hartnoot wordt gedomineerd door de kruidige geur van salie, terwijl framboos en roosgeranium de geur fruitig-bloemige accenten geven. Copaibabalsem, patchoeli en vetiver vormen de basis van deze mysterieuze mannengeur.

Met zijn middernachtblauwe glas straalt de Rituals Nuit d'Azar flacon grote rust en sublieme elegantie uit. Deze indruk wordt nog eens benadrukt door het gouden plaatje op de voorkant en de gouden flessenhals. Ook de kubusvormige stop van donker hout versterkt deze expressie. Duidelijke lijnen en randen benadrukken een minimalisme dat ook terugkomt in de geur en typerend is voor het Nederlandse merk. Het heldere ontwerp belichaamt de prachtige eenvoud van deze buitengewone geur.

Rituals verovert sinds 2000 de markt voor hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten. Raymond Closterman is de oprichter van het Nederlandse merk, dat aanvankelijk begon met geurkaarsen en geparfumeerde verzorgingsproducten en pas later parfums toevoegde. Elke collectie is gewijd aan een specifiek ritueel, Rituals Nuit d'Azar aan het ritueel van Yalda. Dit festival wordt in Iran, Afghanistan en Tadzjikistan gevierd op 21 december. Net als andere festivals rond de winterzonnewende belichaamt dit ritueel de (weder)geboorte van de zon, de terugkeer van het licht, het wekt vreugde, positiviteit en liefde op. De geur van Rituals Nuit d'Azar belichaamt precies dit gevoel.

De promotiefoto voor Rituals Nuit d'Azar toont een oriëntaals droomlandschap van duinen, een betoverende hemel, transparante gordijnen, planten, hout en de flacon. Deze laatste neemt het midden van de foto in beslag en staat op een trap die gedeeltelijk bedekt is met blauw zand. Stukken hout en groene planten spreiden zich uit rond de fles, waarachter een smalle maansikkel opkomt, sterren fonkelen in de lichtblauwe lucht, terwijl de ondergaande zon wordt weerspiegeld in het goud van de flessenhals. De blauwige duinen verwijzen naar de frisheid van dit parfum, terwijl het hout, de boom en de lichtoranje gordijnen warmte symboliseren.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Groene Bladeren
Mandarijn
Hartnoten:
Frambozen
roosgeranium
Salie
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
kopaivabalsem
Jaar van uitgave:
2018
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten