Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 39
toepassen
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Rituals Fleurs de L'Himalaya

De geur +

Rituals Fleurs de L'Himalaya: Een uniek bloemenboeket geïnspireerd op Rituals reizen door de bergen van de Himalaya

De zachte wind die door de valleien van India's Bloemenvallei waait met haar hemelse orchideeëngeur, de elegantie van haar Himalaya pioenrozen, haar katoenen muskusbloesems en landschappen aan de poort van het heilige Tibet: Het Nederlandse wellnessparfumlabel Rituals heeft dit decor vastgelegd in zijn parfum Rituals Fleurs de L'Himalaya.

De betoverende bloemenvallei in het Indiase nationale park op de grens met China, dat in 1988 werd uitgeroepen tot UNESCO Biosfeerreservaat, inspireerde het Rituals team in 2015 om zijn Oriental Essences parfumcollectie uit te breiden van het bloemig-poederachtige Nuit à Marrakech (Sacaffron, Cedar, hout en mimosa), de warm kruidige Elixier d' Orient (Perzische peper, houtachtige aroma's en wierook) en de citrusfrisse Voyage en Inde (gember, witte thee en bergamot) om Fleurs de L'Himalaya te creëren, een bedwelmende liaison van delicate, exotische orchideeën met frisse groene pioenbloesem.

De Rituals Fleurs de L'Himalaya opent met een delicate fruitcocktail van perzik, citroen, subtiele nuances van thee en luchtige ketonen die het verfrissende briesje oproepen van een lichte lenteregen in de valleien van het Himalayagebergte. Op de huid ontwikkelt de rozige geur zijn hart van delicate, opengaande orchideeënbloesems. De poederachtige akkoorden wuiven in een bed van frisse Himalaya pioenrozen, waarvan de aroma's lijken op die van rozen en lelietjes-van-dalen, omlijst door gracieuze jasmijngeuren. Het bouquet vloeit over in een rijk, sensueel bed van muskusbloesem en patchoeli.

Kopnoten:
Citroen
Perzik
Thee
calone
Hartnoten:
Orchidee
Jasmijn
Pinksterroos
Basisnoten:
Patchoeli
muskus
Parfumeur:
Elise Bénat
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten