Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

De baanbrekende Rex-Kara Deep Therapy cosmetica lijn staat voor de hoogste innovatie op het gebied van schoonheidsverzorging en overtuigt vrouwen elke dag met revolutionaire cosmetica voor een onberispelijke huid. Het verzorgingsmerk van de toekomst biedt een huidverzorgingsproduct voor dagelijks gebruik dat - op basis van natuurlijke componenten en procedures - de huid voedt en in positieve zin laat verouderen. Het merk Rex-Kara en zijn onvergelijkbare cosmetische serie werden gecreëerd door Bettina Gufler, de pionier voor cosmetica met behulp van apparaten.
Hun visie was om een huidverzorgingslijn voor vrouwen te ontwikkelen die de huid ondersteunt met huidverzorging en een verjongd uiterlijk bereikt uitsluitend door middel van natuurlijke werkingswijzen en procedures. Het overtuigende effect van Rex-Kara Deep Therapy ligt in de combinatie van speciale huidverzorgingsproducten met het innovatieve SPI-Beauty-Systeem. De huidproducten kenmerken zich door hun geweldige ingrediënten, bestaande uit diverse wortel extracten en actieve ingrediënt complexen zoals collageen en hyaluron. Ze zijn allemaal geïoniseerd en daarom perfect geschikt voor de toepassing van SPI-technologie. Ze zijn ook vrij van minerale oliën, siliconen en parabenen.
Het moderne SPI-Beauty-Systeem bereikt verbazingwekkende resultaten in revitalisatie en regeneratie van de huid met behulp van de drievoudige procespool van sonoforese, fotonentherapie en lontoforese, 18 behandelingsopties en vijf verschillende therapieprogramma's. Volgens talrijke zinvolle testseries maakt de ideale combinatie van verzorgingsproducten en de nieuwste technologie een zichtbaar en controleerbaar effect mogelijk - dat is wat klanten tegenwoordig willen. De Rex-Kara Deep Therapy cosmetica serie spreekt daarom vrouwen aan die bijzonder belang hechten aan duidelijk zichtbare veranderingen in hun huid en cosmetica die verder gaan dan conventionele producten.