Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het Revlon Professional ProYou assortiment haarverzorgingsproducten volgt het concept dat alleen beschermd en goed verzorgd haar er lang gezond uitziet. De serie richt zich op de heel verschillende behoeften van fijn of broos haar, maar ook weerbarstige manen of een verzwakte hoofdhuid met haaruitval. Van reiniging tot haarbescherming en styling, de ingrediënten bouwen op elkaar voort. Zo zorgen gebruikers met Revlon Professional ProYou op korte termijn voor een goede houvast en soepele uitstraling, optimale bescherming tegen milieu-invloeden en versterking met een beschadigde of zwakke haarstructuur op lange termijn.
Revlon Professional ProYou is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. De producten verzorgen droog of vermoeid, blond of gekleurd haar evenals normaal en dik/dik haar. Een krullende manen krijgt net zo goed vorm als een glad, tamelijk fijn kamshoofd. Een opvallend teken van speciale zorg is de doorkambaarheid na het wassen. Dit verbetert zonder het haar te beschadigen.
De doelgroep van mannen krijgt hulp met Revlon ProYou tegen het veelvoorkomende probleem van haaruitval. Maar ook vrouwen met hetzelfde probleem krijgen zorg die de haarwortel versterkt en de lengtes en haarpunten glad maakt en herstelt. Alle Revlon Professional ProYou producten bevatten complexen van werkzame stoffen waarmee het haar is bedekt door een beschermende verzorgingslaag. Dit onmerkbare omhulsel heeft verschillende effecten. Enerzijds weerkaatsen milieu-invloeden zoals schadelijke stoffen, vuil en UV-straling er letterlijk van. Hierdoor kunnen de herstellende actieve ingrediënten de haarlengtes en -tips herstellen en de haarwortel van voedende inhoud voorzien.
Plantenextracten voor optimale hydratatie van droog of broos haar zijn ook belangrijke actieve ingrediënten in Revlon ProYou. Speciaal voor de verzorging van een verzwakte hoofdhuid bevat de serie stimulerende werkzame stoffen, die de capillaire dichtheid verhogen en de haarfollikels revitaliseren. Dit heeft een stimulerend effect op de haargroei en kan bij regelmatig gebruik de haardichtheid aanzienlijk verbeteren.

Het design

Een bijzonder kenmerk van Revlon Professional ProYou is de keuze aan lichtmetalen flessen voor alle schoonmaak- en stylingproducten. Deze aluminium kuipen zijn goed te herkennen aan hun consistente wijnrode kleur. Een praktisch accessoire zijn de doseerkoppen, waarmee de benodigde hoeveelheid van het product eenvoudig kan worden verwijderd. De sprays hebben fijne sproeiopeningen en zijn beschermd tegen uitdrogen van de doseerkop onder melkachtige transparante deksels.
Bij het labelen van Revlon Professional selecteert ProYou een goed contrast in wit en goudgeel met de basiskleur van de verpakking. De serienaam is gedrukt in goud en grote letters, en de exacte artikelomschrijving is gedrukt in dezelfde kleur in kleine letters hieronder. De merknaam is in het algemeen in het wit geschreven en de belangrijkste artikelkenmerken zijn klein maar gemakkelijk leesbaar.

Het assortiment

Het Revlon Professional ProYou haarverzorgingsassortiment omvat producten voor alle haartypen. Zuiverende shampoo kalmeert de gevoelige hoofdhuid en stimuleert de haargroei. De antiroos shampoo is een antiroosshampoo met een versterkend actief ingrediënt complex voor de roosvrije hoofdhuid. De Anti-Hair Loss Shampoo stimuleert en repareert de hoofdhuid en haarwortel in het geval van beginnende of gevorderde haaruitval. De Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss Treatment productlijn omvat ook een haarbehandeling voor het herstructureren, versterken en regenereren van de hoofdhuid en haarwortel in gevallen van haaruitval.
White Hair Shampoo zorgt voor een mooie spiegelglans voor wit en grijs haar en neutraliseert geelbruine verkleuring. De Volume Hairspray geeft goede houvast, zelfs bij fijn haar. Tot slot geeft de volume mousse elk kapsel van de wortels tot de toppen goed vast te houden en meer volume. Volume Bump Up Spray uit het Revlon ProYou haarverzorgingsassortiment bevat lavendelolie voor een zachte hydraterende verzorging en een goede houvast. Extreme Hair Spray biedt houvast en bescherming voor zwaar of weerbarstig haar. Met tarwe-aminozuren beschermt Extreme Styling Mousse het haar en geeft het haar een goede houvast.
Revlon Professional ProYou bevat Texture Substance Up voor extra verzorging, een verstevigend concentraat voor meer volume met fijn haar. Textuurcrunch met vanille- en jasmijngeur is ideaal voor krullend haar. Textuur Liss Haar, warmtebescherming en hydraterende verzorging voor zwaar belast haar. Het Shine Seal serum kan spaarzaam gedoseerd worden. Het bevat voedingsstoffen voor saai, droog of pluizig haar. Revlon Professional ProYou Extreme Finishing Spray is een haarlak met sterke houvast en beschermende werking voor dik, kroesachtig en normaal haar. Textuur Sterke Haargel zorgt voor een zeer sterke fixatie op korte en middellange kapsels. Tot slot zorgt Nutritive Shampoo voor fijn en droog haar met een goede hydratatie.
Revlon Professional ProYou biedt ook speciale verzorging met Nutritive Treatment, een haarbehandeling met intensieve verzorgende werking voor beschadigd, gestresst haar. Repair Shampoo bevat tarweproteïne en cuticula voor de reconstructie van beschadigd haar. Het kan worden aangevuld met reparatie behandeling. Deze bevat sojaextract en tarweproteïnen om broos haar te herstellen. Er zijn ook twee verzorgingsproducten voor gekleurd haar die op elkaar voortbouwen. Color Shampoo biedt kleur- en lichtbescherming, Color Treatment voor bescherming en reparatie, zelfs van blond haar.