Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 225
toepassen
vandaag tot-54%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Philipp Plein Fatale

De geur +

Philipp Plein Fatale - voor de vrouw die kwam, zag en overwo

Philipp Plein Fatale 2022 Eau de Parfum begint met fruitige zwarte bes, de lichte kruidigheid van roze peper, frisse bergamot en zachte ambroxan. Al in de topnoot bespeuren we de complexiteit van het parfum en de vrouw die het draagt. De hartnoot wordt duidelijk gekenmerkt door weelderige vrouwelijkheid. Ylang-ylang, tuberoos, jasmijn en roos verleiden met hun zoete, bloemige nuances. Patchouli, sandelhout, muskus, amber en vanille vormen een warme, houtachtige, romig-zachte basis die een onderliggende humor krijgt door praline.

Het ontwerp van de flacon is typisch Philipp Plein. Het valt op. Philipp Plein Fatale zit in een flacon die eruitziet als een champagneflacon, wat natuurlijk zinspeelt op de exclusiviteit en joie de vivre van deze geur. Fatale viert elk moment en is net zo stimulerend als sprankelende champagne. De ronde vorm belichaamt de vrouwelijkheid van het parfum, de gouden kleur brengt de waarde en elegantie van het parfum over. Op een witte, met goud omrande plaquette zien we het logo en de naam van het parfum. Hierdoor ziet de flacon er optimistisch, nobel en positief uit.

Alberto Morillas creëert al 50 jaar succesvolle parfums. Tot zijn populairste vrouwenparfums behoren Omnia Chrytalline van Bvlgari en Versense van Versace. Dat de Spanjaard zichzelf de kunst van het parfumeren heeft aangeleerd is des te verbazingwekkender. Maar zijn artistieke gave omvat vele gebieden; Morillas studeerde oorspronkelijk beeldende kunst. Pas door een krantenartikel werd hij zich bewust van de kunst van het parfumeren, waarna hij naar Firmenich ging, de Zwitserse geur- en geurfabrikant. Zijn talent moet toen al duidelijk zijn geweest, want normaal gesproken hebben sollicitanten voorkennis van scheikunde nodig, wat Morillas niet had. Tot op de dag van vandaag blijft hij Firmenich trouw en creëert hij heerlijke geuren zoals Philipp Plein Fatale.

In de promotiefilm voor Philipp Plein Fatale zien we een beeldschone jonge vrouw die de rol van de grote verleidster speelt, niet zonder humor. Ze rijdt door de Parijse nacht in een gouden muscle car, haar weelderige juwelen flikkeren en fonkelen, haar lippen glinsteren. Ze stapt uit voor een villa met brandende vuren bij de ingang. Haar gouden jurk schommelt bij elke zelfverzekerde en doelgerichte stap. Binnen in de villa begroet een butler haar en overhandigt haar de fles Philipp Plein Fatale op een zilveren dienblad. Ze brengt de geur aan in haar nek, het licht van de kroonluchter flikkert even terwijl ze de geur inademt. Dan valt het naar beneden. In de volgende cut zien we de vrouw met haar hoofd in de camera kijken en knipogen. Deze commercial belichaamt prachtig de intense vrouwelijkheid, verleidelijkheid, zelfverzekerdheid en humor van deze geur.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Roze Peper
ambrox
Bergamot
Hartnoten:
Ylang Ylang
Tuberoos
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Praline
muskus
Amber
vanille
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten