Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 225
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Philipp Plein The $kull

De geur +

Philipp Plein The $kull - Een geur die het ontdekken waard i

Philipp Plein The $kull is een eau de parfum voor vrouwen en mannen uit 2019. De kruidige, houtachtige leergeur krijgt een lichte frisheid door aquatische noten. Over het geheel genomen is het parfum niet zo zwaar en donker als andere leergeuren. Het wisselt eerder af tussen lichte en donkere tonen. Het verloop van het parfum komt niet overeen met een conventionele geurpiramide, het verandert steeds weer en is toch vrij lineair. Philipp Plein The $kull bevat zwarte amber, vanille, donkere houtsoorten, zwarte peper, leer en aquatische noten. Deze elementen spelen met elkaar, dan weer fris, dan weer zoeter, vol kruiden en hout. In de loop houdt de ledernoot de geur bij elkaar.

De flacon van Philipp Plein The $kull valt op door zijn extravagante uiterlijk. In overeenstemming met de naam van het parfum zien we een schedel die opvalt door het geometrische ontwerp met rechte vlakken en scherpe randen. De schedel schittert in glanzend zwart in een zwarte kubusvorm. Op de dop staat het logo van het merk, de twee gespiegelde "P's", Philipp Plein. De dop heeft de vorm van een zeshoek, met de letters en de rand zilver en het oppervlak zwart. Het ontwerp in zilver en zwart geeft de flacon zowel een enigszins mystieke uitstraling, maar weerspiegelt tegelijkertijd de uitersten van dit parfum wat betreft de frisse en donkere geurnoten.

De ondernemer Philipp Plein creëert zijn parfums graag zelf. Soms doet hij echter een beroep op actieve ondersteuning. Voor Philipp Plein The $kull is dat niemand minder dan de oude meester Alberto Morillas. Alleen daarom al is het de moeite waard om deze geur met open vizier te bekijken. De Spanjaard toont zijn vaardigheden opnieuw in deze geur, want The $kull biedt een extravagante olfactorische ervaring. De geur is het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een onafhankelijke geur.

De promotiefilm voor Philipp Plein The $kull komt precies overeen met het imago van het merk: hij is luid, futuristisch en sterk. We zien robotarmen in een woestijn in het steen boren. We zien een zwarte vloeistof en een glanzend metaal uit de aarde breken. Dit combineert uiteindelijk tot een soort futuristisch harnas dat zich om Philipp Plein wikkelt. Het parfum heeft ongetwijfeld een futuristische component en het kan ook fungeren als een element van kracht, een geurstaart die zich als een pantser om je heen wikkelt. Maar het kan ook een perfect vervaardigde, zeer exclusieve kruidig-houtachtige leergeur zijn die nooit nalaat te verrassen.

Basisnoten:
zwarte amber
Kardemom
Bourbon-vanille
aquatische geuren
donker hout
Zwarte Peper
leder
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten