Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection

uitverkocht producten +

De geur +

De geur van een topmodel

De naam Naomi Campbell is internationaal bekend. De carrière van een model begon op Naomi Campbell 15-jarige leeftijd en sindsdien is ze een van de meest gewilde modellen wereldwijd. In 1999 ontdekte ze haar voorliefde voor extravagante geuren en besloot ze haar eigen parfum te ontwerpen. Maar het hield niet op bij een enkele nuance, de portefeuille van haar lijn is nu veel uitgebreider geworden.

Kenmerkend voor haar creaties zijn de hoge eisen aan de geur en de ingrediënten. Campbell stelt de hoogste eisen aan zichzelf en anderen, wat tot uiting komt in de parfums. Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection -Geurige serie betovert met sensualiteit, luxe, fruitige aroma's en omhult de drager met een prachtige sluier van geur.

De Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection geurserie opent in de topnoot met sinaasappels, mandarijn en bergamot. De hartnoot toont de sensualiteit van oranjebloesem en zijdeachtige jasmijn. De basis is gemaakt van vetiver en cederhout, omgeven door amber en vanille. Met producten op basis van sensuele bloemen, luxueuze ingrediënten en fruitige, frisse aroma's spreekt het een breed scala aan vrouwen aan. Of je nu een sensuele verleidster bent of een avontuurlijke vrouw, met deze Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection geurserie kan een vrouw een man uit zijn hoofd verdrijven.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Sinaasappel
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Cederhout
Vetiver
vanille
Amber
Parfumeur:
Designer Parfums
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten