Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Naomi Campbell Here To Stay

De geur +

Deze geur zal blijven

Sinds 2020 is er de Eau de Parfum Spray Naomi Campbell Here To Stay. De geur is zoet en fruitig, vrouwelijk, elegant en sexy. Zacht en sensueel tegelijk, past het parfum bijzonder goed in het dagelijkse leven van werk en vrije tijd.

Dit wordt gewaarborgd door de topnoot van frambozen en zwarte bessen en de hartnoot van jasmijn sambac en rozen. Vanille en muskus ronden de aanwezigheid vakkundig af.

Naomi Campbell Here To Stay streelt de zintuigen zonder ze te verstikken. De geur is mystiek en zacht, zeer harmonieus en ondanks zijn waarneembaarheid helemaal niet opdringerig. Dit is precies wat de bedoeling is. Here to Stay is meer dan een naam, het is een statement. "Here to Stay" is een soort oorlogsverklaring. Je laat je door niemand wegjagen, wat er ook op je pad komt. En Naomi Campbell Here To Stay laat zich zeker niet verjagen, want het heeft zeker wat nodig is om een nieuwe cultgeur van Naomi Campbell te worden. Als je van zoete geuren houdt die je elke dag kunt dragen, moet je zeker Naomi Campbell Here To Stay proberen. Dit maakt de geur niet alleen een must voor fans van de opwindende en sensuele schoonheid Naomi Campbell.

Kopnoten:
Frambozen
Zware Aalbessen
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Roos
Basisnoten:
muskus
vanille
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten