Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Masakï Matsushïma matsu

De geur +

Een frisse lichtheid die je meevoert naar een nieuwe lichtheid...

Masakï Matsushïma Matsu wordt in 2014 gelanceerd. In Japan neemt de Matsu-boom een bijzondere plaats in. Het is een symbool dat de tijd overleeft, fluctueert, maar nooit valt. De bloemige en frisse geur is gericht op dames die de uitdagingen van het leven het hoofd moeten bieden.

Masakï Matsushïma Matsu is noch zoet noch speels, maar vol vrouwelijke elegantie. Ook de verrassend weelderige samenstelling van het parfum draagt hiertoe bij. Masakï Matsushïma Matsu's topnoot zit vol met groene noten met roze peper, rozen en perziken. In de hartnoot verschijnen oranjebloesems met lila, blauwe regen en sterjasmijn. Ze worden aangevuld met amandelen, witte muskus en sandelhout in de basis. De onbekende parfumeur is erin geslaagd een frisse geur te creëren die geen citroenen bevat, net zoals rozen en perziken geen zoetheid achterlaten.

Met Masakï Matsushïma Matsu bewijst de ontwerper eens te meer hoe goed het merk de kunst van de lichtaanwezigheid beheerst. Masakï Matsushïma Matsu blijft immers urenlang voelbaar dankzij de mooie duurzaamheid. Het damesparfum is gewoon ideaal voor dagelijks gebruik als u niet wilt klagen, maar toch een elegante en vrouwelijke geur wilt dragen. Masakï Matsushïma Matsu is licht romig en koel, maar niet koud en luchtig als een licht briesje. Het parfum prikkelt de zintuigen en helpt om het hoofd koel te houden.

Kopnoten:
Roos
Perzik
Roze Peper
Groene Accenten
Hartnoten:
blauwe regen
Sering
sternjasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
witte muskus
Sandelhout
Amandel
Parfumeur:
Jean Jacques
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten