Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Perla In Rosa

uitverkocht producten +

De geur +

La Perla Perla In Rosa is de geur voor vrouwen die sensualiteit en passion associëren met meisjesloze onschuld en zo accenten plaatsen die zichzelf onvergetelijk diep in de gedachten van hun medemensen verbranden. De Italiaanse geur brengt hulde aan de romantiek, ontluikend een verscheidenheid van andere associaties en verleidelijk met adembenemende frisheid, koketterende genade en speelse zachtheid.

Het hoofd wordt gedomineerd door verse framboos, peer en de kruidigheid van roze peper. Harmonieus afgestemd op de topnoot opent zich een het hart van roos, violet en cyclamen. Het betoverende effect van La Perla In Rosa wordt ondersteund door een basis die zich met een vleugje patchoeli, amber en sandelhout op de zinnen legt. Vluchtige en jeugdige, levendig en altijd open voor een avontuur, de drager van La Perla In Rosa komt naar buiten en focust zich compromisloos op haar vrouwelijkheid.

The mix van vers fruit, geurige bloesems en houtachtige noten is een compositie waarmee de zintuigen verleid en verleid worden. De onschuld blijft echter niet verborgen, zodat La Perla In Rosa zich uitdrukt als een stille en toch veeleisende boodschap, maar niet als een order of een wil zonder de mogelijkheid van terugtrekking. La Perla In Rosa laat de dromen en fantasieën van meisjes van luxueuze dames werkelijkheid worden.

Kopnoten:
Peer
Frambozen
Roze Peper
Hartnoten:
Cyclamen
Roos
Viooltje
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Productsoort +

prijs +

12 102
toepassen
vandaag tot-73%1