Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Te Quiero Mujer

De geur +

Het geurevenement met stijl en traditie: La Martina Te Quiero Mujer

De vrouwengeur La Martina Te Quiero Mujer van het bekende Argentijnse label staat voor elegantie, passie en dynamiek. De eau de parfum spray met de Spaanse titel (in het Engels: "I love you") behoort tot de fruitige, gastronomische familie en past perfect in de levensstijl van een zelfbewuste vrouw die een man vertelt wat ze voor hem voelt.

Als het boeket zich La Martina Te Quiero Mujer ontvouwt met de topnoot van delicaat geurende appelbloesem en rijp aromatisch perenfruit, wenkt de Tuin van Eden al. De ijscitroen geeft een tintelende frisheidskick. Wie zich tot dan toe nog niet aangetrokken voelde, zal op zijn laatst de hartnoot van La Martina Te Quiero Mujer romige, sexy kokosnoot en betoverende fresia's hebben. Het indrukwekkende geurevenement krijgt een stevige basis van sensuele muskus en amber en zacht cederhout.

De geur belooft een bovengemiddelde houdbaarheid en sillage. Het betovert haar drager en haar omgeving in het voorjaar en de zomer, bij voorkeur elke dag. La Martina Te Quiero Mujer werd uitgebracht door Beauty Brands voor het merk La Martina in 2018. Er is een mannelijke tegenhanger van de vrouwelijke vrouwengeur in roze, in hetzelfde design maar in lichtblauw.

Kopnoten:
Peer
ijs citroen
appelbloesem
Hartnoten:
Kokosnoot
Freesia
Basisnoten:
Amber
muskus
Cederhout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-48%1