Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 79
toepassen
vandaag tot-54%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Te Quiero Mujer

De geur +

Het geurevenement met stijl en traditie: La Martina Te Quiero Mujer

De vrouwengeur La Martina Te Quiero Mujer van het bekende Argentijnse label staat voor elegantie, passie en dynamiek. De Eau de Parfum Spray met de Spaanse titel ("Ik hou van je" in het Duits) behoort tot de fruitige, gourmandfamilie en is ideaal voor de levensstijl van een zelfbewuste vrouw die een man vertelt wat ze voor hem voelt.

Wanneer het La Martina Te Quiero Mujer boeket zich ontvouwt met topnoten van delicaat geurende appelbloesem en rijp, aromatisch perenfruit, lonkt de Hof van Eden al. De gekoelde citroen voegt een tintelende kick van frisheid toe. Als je nog niet in de verleiding bent gekomen, zal de hartnoot van La Martina Te Quiero Mujer met zijn romige, sexy kokosnoot en verleidelijke fresia dat wel doen. Het indrukwekkende geurevenement krijgt een stevige basis van sensuele muskus en amber en zacht cederhout.

De geur belooft een bovengemiddelde levensduur en sillage. Het betovert de draagster en haar omgeving in de lente en zomer, het liefst elke dag. La Martina Te Quiero Mujer werd in 2018 gelanceerd door Beauty Brands voor het merk La Martina. De vrouwelijke vrouwengeur in roze heeft een mannelijke tegenhanger in hetzelfde design maar dan in lichtblauw.

Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten