Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Supremo

uitverkocht producten +

De geur +

Dynamisch, mannelijk, luxueus - La Martina Supremo

De mannengeur, gecreëerd onder auspiciën van het Argentijnse luxelabel La Martina, draagt de naam Supremo. Zoals de naam al doet vermoeden, is understatement hier niet te verwachten. Het parfum maakt geen geheim van zijn doelgroep. De geur overtuigt door zijn mannelijke elegantie, die de luxueuze claim van het merk belichaamt. De dynamiek van het label, dat zich oorspronkelijk concentreerde op polo, weerklinkt voortdurend in de krachtige noten van de creatie. Zoals bij alle producten van het huis La Martina krijgt de levensgenieter met hoge eisen waar voor zijn geld.

La Martina Supremo verfrist met een citrusachtige topnoot van bergamot, zwarte bes en Italiaanse citroen, die een dynamisch mannelijk accent krijgt door de kruidigheid van roze peper. In het hart van de geur ontvouwen wijnappel, bloemige jasmijn en lavendel zich samen met houtachtige, mannelijke hints. De langhoudende basis wordt gevormd door ambermax, ambrofix, Indonesische patchoeli en musk, het toppunt van een mannelijke basis.

Alles aan La Martina Supremo is ontworpen om de dynamiek, elegantie en mannelijke kracht van polo in een fles te vangen. Opnieuw slagen de parfumeurs van het luxemerk erin dit te doen op een manier die La Martina de afgelopen jaren keer op keer heeft laten zien.

Kopnoten:
Bergamot
Zware Aalbessen
Roze Peper
Italiaanse citroen
Hartnoten:
Appel
Jasmijn
Lavendel
houtige geuren
Basisnoten:
Ambermax
ambrofix
Indonesisch patchoeli
muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-22%1