Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 79
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Supremo

De geur +

Dynamisch, Mannelijk, Luxueus - La Martina Supremo

De mannengeur, die werd gecreëerd onder auspiciën van het Argentijnse luxelabel La Martina, heet Supremo. Zoals de naam al doet vermoeden, is understatement hier zeker niet op zijn plaats. De geur maakt geen geheim van zijn doelgroep. De geur maakt indruk met zijn mannelijke elegantie, die de luxe aspiraties van het merk belichaamt. De dynamiek van het label, dat zich oorspronkelijk richtte op de polosport, klinkt voortdurend door in de krachtige noten van de creatie. Zoals met alle producten van La Martina krijgt de levensgenieter die hoge eisen stelt waar voor zijn geld.

La Martina Supremo verfrist met een citrusachtige topnoot van bergamot, zwarte bes en Italiaanse citroen, die een dynamische mannelijke touch krijgt door de kruidigheid van roze peper. In het hart van de geur ontvouwen zich wijnappel, bloemige jasmijn en lavendel samen met houtachtige, mannelijke noten. De lang aanhoudende basis wordt gevormd door Ambermax, Ambrofix, Indonesische patchoeli en musk, de belichaming van een mannelijke basis.

Alles aan La Martina Supremo is gericht op het vangen van de dynamiek, elegantie en mannelijke kracht van polo in een fles. De parfumeurs van het luxemerk zijn hier opnieuw in geslaagd op een manier die La Martina de afgelopen jaren herhaaldelijk heeft laten zien.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten