Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Quimera Hombre

De geur +

Een geur met verschillende geuren

Twee geuren van het huis La Martina uit 2017 hebben een zeer mythische naam: Quimera. Het woord Quimera komt uit de Griekse mythologie en betekent "mythisch wezen". Hier duidt het op een wezen dat verschillende soorten verenigt. Quimera wordt hier ook wel iets genoemd dat twee gezichten heeft.

Precies deze twee gezichten lijken de geurenreeksen te verenigen. Maar de term Quimera betekent zoveel meer als je wat dieper in de mythologische betekenis ervan gaat. Hij heeft het ook over de betekenis en de kracht van onze dromen - dromen die we met deze geuren moeten nastreven. De parfumserie bestaat voornamelijk uit twee geuren: één voor haar en één voor hem. Beide geuren spreken echter van kracht, moed en zelfvertrouwen.

De Quimera Hombre mannengeur is niet alleen één kant van een schijnbaar tweekoppige geurcreatie, maar moet ook de vele gezichten benadrukken die elke man kan laten zien door middel van een zeer frisse en ook gevarieerde sillage. Dat van de gepassioneerde minnaar bijvoorbeeld, maar ook dat van de liefhebbende vader of de vastberaden zakenman. De hele La Martina Quimera Hombre geurserie bereikt dit dankzij een frisse topnoot die een koele zeebries combineert met warme zonnestralen. Citrusvruchten daarentegen zorgen voor pure energie in het hart en de patchoeli-geladen basisnoot zorgt voor een klassieke en elegante afwerking.

Kopnoten:
zeebries
Hartnoten:
citrusvruchten
Basisnoten:
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.